La împlinirea celor șapte ani de la tragedia din Clubul Colectiv, duminică, pe 30 octombrie, un sobor alcătuit din zece preoți va oficia slujba de pomenire a victimelor incendiului.

Slujba va fi săvârșită la Biserica Sfântul Nicolae – Broșteni din București, din apropierea fostului club, cu începere de la ora 08:30 când va avea loc Sfânta Liturghie. De la ora 12:00, la monumentul ridicat în memoria tinerilor se va oficia slujba parastasului.

Reamintim că, în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în urma unui incendiu care a izbucnit la Clubul Colectiv, din București, în timpul unui concert, au murit 65 de persoane. Dintre acestea, 26 au murit la fața locului iar ulterior, s-au stins și persoanele grav rănite.

Printre cei care și-au pierdut viața în urma tragediei de la Clubul Colectiv s-au numărat artiști, jurnaliști, fotografi, studenți, olimpici etc.

Monumentul ridicat în cinstea tinerilor de la Colectiv în curtea clubului, a fost ridicat de către Arhiepiscopia Bucureștilor, la inițiativa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Foto: Basilica.ro