Con­­silierul primarului Ion Stoica, face ce face şi răzbate din negura nimicniciei sale, direct pe pagina de pamfleturi a Jurnalului de Ilfov, nu doar prin felul în care arată, sau felul în care se comportă, dar mai ales prin acţiunile sale de prin oraş.
Recent, maimuţa din dotarea aparatului de specialitate al primarului, printre altele propus în funcţia de consilier pe listele PRM Buftea, a făcut, în public, niscai afir-maţii deranjante, pe care ne simţim datori să le comunicăm opiniei publice. Asta pentru că deşi suntem convinşi că neuronii nu i-au sinapsat suficient pentru a scoate singur pe gură ceea ce a scos, adăugăm şi  învăţătura din străbuni care spune că „Gura păcătosului adevăr grăieşte”.
Ca să fim mai clari, din poziţia pe care o are  Radu Ion, zis Zburlici, nu poate emite idei care să cuprindă mai mult de cinci cuvinte şi fără referiri la vreo mamă, folo-sind sinapsele proprii şi vocabularul său semidoct. De aceea, când vorbeşte, el de fapt transmite ceea ce i-a sugerat stăpânul său, Ion Stoica. Şi când Stoica îl scapă pe Zburlici din lesă, tot el, stăpânul, este răspunzător de pantalonii pe care-i rupe potaia scăpată fără botniţa regulamentară.
Astfel, Radu Ion Zburlici a declarat că Matei Gheorghe, Szilvassy Cristian – care este bănuit de Zburlici ca fiind cel ce se semnează în Jurnalul de Ilfov „Cronicarul Grigore după Ureche” şi Gelu Clit, propus pe listele de consilieri locali PNL, deci oponent politic, care este bănuit a fi semnatarul articolelor „Profesorului Trăsnit din Buf-tea”, nu mai au ce căuta în oraşul Buftea. Este de prisos de adăugat că niciunul dintre cei de mai sus nu este în graţiile lui Ion Stoica şi ale echipei sale, făcând parte din echipa „adversă”. De aici şi până la a împărţi Buftea în „a mea” şi „ a lor” e cale lungă cam cât din anul 2012 până în Evul Mediu, de unde provine gândirea lui Zburlici.
Voinic nevoie-mare, uitând pesemne că la cei 55-56 ani ai săi, vârsta nu-l ajută, iar fizicul său de sabie cu lunetă este şi el un uşor dezavantaj, Zburlici nu numai că ameninţă că el este cel care „îi va rupe în două” pe oricare dintre cei mai sus menţionaţi, dar dacă vreunul îşi va face apariţia în vreun local public, el – Zburlici, trebuie să fie primul anunţat. Şi dacă nu vine el personal, trimite „nişte tatuaţi din ăia atât de mari şi de răi încât oricare dintre cei vizaţi va simţi instantaneu cum li se va scurge un mic şuvoi călduţ de-a lungul pantalonilor, către pantof” – am încheiat citatul.
Şi pentru ca peisajul să fie complet şi pentru ca oricare dintre cei care vor citi acest text să aibă o idee despre cine vorbim, iată-l (foto) cocoţat în vârf de catarg, precum maimuţa-n pom, dorind la acea dată să demonstreze stăpânului său Ion Stoica atât servilismul de care este în stare, dar şi nemaipomenitul său patriotism for-ţat. Steagul nu stătea întins, un motiv pentru care maimuţa a urcat să-l desfăşoare, penibilul situaţiei rămâne să-l constataţi cu toţii.
Revenind, co-răspunzător de ceea ce afirmă Radu Ion prin Buftea este şi Ion Stoi­ca, iar buftenii ar face bine să fie atenţi ce şi cum votează, nu de alta, dar vine maimuţa Zburlici cu tatuaţii (o fi vorba de Tattoo Boys, că la fizic poate fi şi Zburlici un fel de stripper, în­tr un moment de comedy-strip-tease) şi face show mare!
Ioan ­Limbutu’