Noul An ne aduce schimbări majore pe toate planurile. În funcție de semnul zodiacal sub care ne-am născut, am putea avea șanse și de câștiguri financiare și materiale importante. Iată care numere ne poartă noroc anul acesta!

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 436, ediția print

Berbec

Ai toate șansele să-ți suplimentezi veniturile anul acesta, fie prin obținerea unui loc de muncă mai bun și mai bine plătit, fie prin intrarea în posesie a unei moșteniri. Dacă ai de semnat contracte importante, ar fi bine să ții cont de faptul că zilele tale norocoase sunt 1, 3 și 22. Iar dacă joci la loto, la aceste numere se adaugă și numerele 34, 43 și 45.

Taur

Ești o fire încrezătoare, așa că ai și sorți de izbândă. Chiar dacă vei munci foarte mult pentru tot ceea ce vei realiza, câștigurile nu vor întârzia să apară. De aceea, atunci când vei merge la interviuri, în deplasări în interes de serviciu, când vei face tratamente mai complexe, încearcă să le programezi pentru zilele de 7, 8 sau 25. Numerele 32 și 46 ți-ar putea fi de ajutor în cazul jocurilor de noroc.

Gemeni

Pentru tine se anunță chiar un an bun în sfera financiară. Vei avea oferte de muncă mai bănoase decât anul trecut și, foarte probabil, un nou domiciliu obținut prin cumpărarea unei locuințe sau prin căsătorie. Oricare ar fi situația, zilele de 5, 6, 8, 13 și 27 vor fi benefice. În cazul jocurilor de noroc, și 42 ar putea fi câștigător.

Rac

Norocos din fire, s-ar putea spune că ai în față un an benefic îmbunătățirii veniturilor din afaceri, colaborări, parteneriate și munci realizate pe cont propriu. Pentru a avea mai mult succes, poți lua deciziile cele mai grele în zilele de 2, 11, 19 și 21. Iar dacă îți încerci norocul la loto sau alte jocuri, numerele 35 și 47 ți-ar putea suplimenta veniturile.

Leu

Dacă vei avea încredere în flerul tău, vei ieși câștigător din multe situații delicate. În zilele de 1, 10, 14 și 19 vei putea pune bazele unor proiecte de succes. Aceste zile ar putea fi de bun augur și pentru a începe noi relații sentimentale. Numerele 33 și 45 bifate la jocurile de noroc ți-ar putea aduce câștiguri la care nici nu visezi.

Fecioară

Chiar dacă te consideri un ghinionist, anul acesta va fi unul norocos pentru tine. Dacă nu vei mai fi atât de critic, vei atrage în viața ta oameni care să te ajute să-ți mărești veniturile considerabil. În zilele de 5, 15, 16, 25 și 30 poți merge cu încredere la orice eveniment important. Numerele 47, 50 și 55 ți-ar putea fi benefice la jocurile de noroc.

Balanță

Tot anul vei obține fiecare bănuț prin muncă asiduă. Dar, per ansamblu, va fi un an mai bine aspectat din punct de vedere financiar dacă vei ști să speculezi lucrurile benefice care îți vor veni în zilele de 6, 17, 11 și 29. Pentru câștigurile mai rapide, ai putea încerca să joci la loto și să mizezi inclusiv pe numerele 31 și 49.

Scorpion

Ai în față un an cu multe fluctuații pe linia norocului. Zilele de 4, 16, 20 și 27 ți-ar putea oferi surprize foarte plăcute în plan financiar. Sunt ideale pentru negocieri care ți-ar putea aduce realizări deosebite. Numerele 36 și 42 ți-ar putea spori câștigurile prin participarea la loto sau alte jocuri de noroc.

Săgetător

Dacă nu vei lua în seamă micile neplăceri create de volumul exagerat de muncă, vei fi chiar fericit. Sume impresionante de bani ar putea intra în buzunarul tău dacă îți vei pune ideile în aplicare. Zilele de 1, 8, 10 și 22 îți vor oferi cele mai mari șanse de a găsi soluții pentru anumite probleme și de a atinge culmile succesului profesional și financiar. La jocurile de noroc, mizează și pe numerele 35 și 48.

Capricorn

Deși nu vei avea un an tocmai grozav din punct de vedere financiar, banii nu-ți vor lipsi. În plus, vei avea ocazii în care să-ți pui în valoare competențele profesionale și spiritul competitiv. Pe 1, 3, 7 și 15 vei avea cel mare succes, inclusiv în dragoste. Câștigurile ți le-ai putea suplimenta și jucând la jocuri de noroc, unde numerele 39 și 41 vor fi bun augur.

Vărsător

Și tu vei avea un an cu urcușuri și coborâșuri în plan financiar, dar nu vei întâmpina probleme majore. Ba chiar, în zilele de 2, 7, 17, 23 și 29 ai putea culege roadele muncii tale de până acum. Poate fi vorba de o promovare în funcție, primirea unei oferte de lucru mai generoase sau, mărirea salariului. Numerele 38 și 57 ți-ar putea purta noroc la loto… și nu numai.

Pești

Anul acesta vei avea cheltuieli foarte mari. În plus, trebuie să acorzi și o atenție deosebită stării de sănătate. În zilele de 3, 17, 19 și 26 poți face cele mai bune tratamente, cele mai eficiente intervenții chirurgicale, dar și cei mai mulți bani. Zilele acestea ți-ar putea fi benefice mai ales pentru semnarea unor contracte de muncă. Dacă aștepți câștiguri de la loto sau oricare alt joc de noroc, adaugă și numerele 40 și 46.