Șobolan

Va fi un an liniștit, în care vei simți nevoia să iei o pauză de la agitația care te-a caracterizat în ultimii ani. Privește viaţa cu mai multă seninătate și vei realiza că, de fapt, nu ai absolut niciun motiv să te plângi sau să îţi faci griji. Apreciază tot ceea ce ai și toate lucrurile bune care ţi se întâmplă!

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 386, ediția print

Bivol

Pentru a amplifica influenţele celeste ale acestui an și pentru a diminua impactul negativ, va fi în interesul tău să îţi faci un bilanţ al vieţii și să începi să îţi faci planuri. De fiecare dată când ai încredere în tine, norocul îţi va zâmbi. Nativii implicați într-o relație vor avea perioade tensionate, pe care le vor depăși. Se anunță și schimbări în bine pe plan profesional.

Tigru

Tigrului îi va merge foarte bine, își va asuma noi proiecte.  Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţii cont este să ai încredere în tine. Pe plan sentimental, însă, nu trebuie să se aștepte la miracole, însă există șanse ca mulți dintre nativii implicați în relații serioase să se căsătorească. Anul nou chinezesc este deosebit de promiţător și poţi reuși în tot ce ţi-ai propus.

Iepure

În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, anul va fi marcat de unele configuraţii tensionate. Pentru a-ţi păstra liniștea, ar fi în interesul tău să adopţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul anului. Se anunță un an prosper, însă va trebui să muncești mult pentru a-ți duce la îndeplinire planurile.

Dragon

Un an excelent din punct de vedere al sănătății. Pe plan sentimental, se anunță o perioadă benefică atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei singuri. Pe plan profesional, calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii și colegii tăi. Așteaptă ca norocul să îţi zâmbească.

Șarpe

Evoluţia ta personală va fi ieși în evidenţă în acest an. Vei descoperi lucruri noi, care te interesează și vei înţelege mai bine direcţia destinului tău. Beneficiile nu vor întârzia să apară. În Anul Câinelui de Pământ, șerpii vor avea mai mult curaj și vor face eforturi să aibă succes.

Cal

Anul viitor va fi unul plin de aventură, marcat de surprize importante. Va fi în interesul tău să acţionezi rapid în mediul profesional. Având în vedere configuraţiile astrale favorabile ale anului, astfel de modificări vor fi în beneficiul tău, cu condiţia să îţi asumi riscuri și să spui da provocărilor. Pentru celibatari există șanse serioase să își găsească jumătatea.

Capra

Pentru a face faţă provocărilor anului și pentru a profita la maximum de ele, va trebuie să te afli într-o formă bună. Un stil de viaţă stabil și echilibrat, o dietă corectă și o verificare medicală regulată se vor dovedi a fi cea mai bună metodă de apărare împotriva oricăror probleme de sănătate.

Cocoș

Ai o mare dorință de schimbare, vrei ceva nou, fie că este vorba despre o mutare în altă țară ori de schimbarea job-ului. Va fi în interesul tău să te gândești mai mult la alţi oameni. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu lua nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul tău. Un câștig mare îţi va bate la ușă, dacă vei pune pe primul plan familia și prietenii.

Maimuţă

O să îți accepți greșelile din trecut și nu vei mai tolera persoane negative în jurul tău.  Schimbări importante pot avea loc acasă sau la locul de muncă, așa că trebuie să fii pregătit. Dacă nu acţionezi cu panică, vei găsi soluţii și vei trimfa în faţa dificultăţilor. Ești preocupat de starea de sănătate, așa că o să ai mai multă grijă la alimentație.

Câine

Este posibil să ai parte de schimbări majore în viață. Nu ai de ce să te plângi în acest an nou chinezesc, pentru că vei avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii tale. Vei avea nevoie de răbdare și tenacitate la locul de muncă.

Porc

Anul Câinelui de Pământ va fi pentru zodia ta unul în care vei fi mai îngrijorat decât de obicei, te vei preocupa mai mult de starea de sănătate, dar și de proiecte noi. Cu toate acestea, mai ai multe lecţii de învăţat. Cu cât ești mai dispus să îţi modifici planurile în ultimul moment, cu atât vei avea parte de mai multă plăcere în toate aspectele vieţii.