Magie, jocuri și foarte multe surprize au fost pregătite de Primăria și Consiliul Local Găneasa pentru a sărbători copiii din localitate, în cel mai frumos mod posibil, cu prilejul zilei de 1 Iunie. Pentru prima dată în istoria comunei, de Ziua Internațională a Copilului, edilul Niculae Raul Gabriel și toți cei care administrează comunitatea i-au antrenat pe micii sărbătoriți în activități care i-au purtat într-o fascinantă călătorie, ce le-a adus pe chipuri zâmbetul cald și iubitor al copilăriei.

 

Surprizele s-au ținut lanț, de 1 Iunie, pentru copiii din Găneasa. Micuții s-au jucat, s-au fotografiat, s-au bucurat și s-au distrat pe cinste. De ziua lor, dulciurile au fost la discreție, iar distracția a atins cote maxime. ”Copiii sunt înzestrați cu puritate și inocență care-i fac să vadă lumea într-un mod diferit față de adulți. Tocmai de aceea, cu inima deschisă, ne-am străduit să le dăruim copiilor din comuna noastră cât mai multe momente frumoase. Ne-am dorit cu ardoare să-i sărbătorim așa cum merită, oferindu-le clipe de poveste. De aceea, pe 1 iunie, începând cu ora 15.00, am petrecut împreună cu multă magie și veselie, în parcul de distracții din satul Cozieni, pe terenul de fotbal. I-am întâmpinat cu o mulțime de surprize, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. I-am condus într-o lume de vis: tobogane gonflabile, bungee jumping, mașinuță rotativă, carusel și trenuleț. Și, pentru a le face ziua și dulce, i-am așteptat cu gogoși grecești, înghețată londoneză, churros, vată pe băț, popcorn, sucuri și mâncare delicioasă. Copilăria este un tărâm magic, plin de vise și fantezie, unde orice este posibil. De 1 Iunie este timpul jocurilor nesfârșite, al poveștilor cu eroi și al aventurilor incredibile. Acesta a fost momentul lor, în care să exploreze, să descopere, să râdă mult, să iubească și să strângă povețe care să-i ajute să trăiască fiecare zi cu intensitate și bucurie”, ne-a spus Niculae Raul Gabriel, primarul comunei Găneasa.
Mulțumiri organizatorilor
Toboganele gonflabile le-au asigurat copiilor activități distractive de cățărare și alunecare, iar caruselul și mașinuța rotativă au fost printre cele mai iubite și mai așteptate distracții. În atmosfera de poveste creată de primarul Niculae Raul Gabriel și membrii Consiliului Local, parcul din satul Cozieni s-a transformat într-un adevărat orășel al copiilor. Micuții au ținut chiar să ne împărtășească frânturi din sentimentele de bucurie care le-au inundat sufletele.
”Le mulțumim autorităților pentru aceste surprize. Îmi place totul, dar cel mai mult m-a fascinat mașinuța rotativă. A fost cea mai minunată zi. Parcul a fost plin de jocuri, baloane colorate și surprize. A fost atât de distractiv să ne jucăm cu prietenii și să simțim că suntem apreciați și încurajați să ne bucurăm de copilărie. Mă simt atât de norocos că avem un primar care s-a gândit la noi, copiii, și a făcut totul pentru a se asigura că avem parte de aceste momente memorabile”, ne-a spus Mihai N., un băiețel impresionat de ziua festivă. Iar aprecierile au venit și din partea părinților copiilor. ”Felicitări domnului primar! A făcut ceva frumos pentru copii, de ziua lor. Așa ceva, rar puteai vedea în comuna noastră, până acum. Îi mulțumim pentru eforturi și pentru că i-a făcut pe micuții noștri să se simtă parte importantă a acestei comunități”, ne-a spus unul dintre părinții care și-au însoțit copiii la eveniment.