Asociația Edulier a demarat, pentru al șapte-lea an consecutiv, campania umanitară „Să dăruim copilăria!”. Organizatorii strâng fonduri pentru a oferi de Paști, câte un mic dar copiilor nevoiași din regiunea București-Ilfov și din alte zone ale țării. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele tuturor micuților sărmani, membrii asociației au nevoie și de sprijinul altor persoane în pieptul cărora bate o inimă mare.

 

Oricine poate să aducă o mică bucurie copiilor nevoiași, în preajma Sărbătorilor Pascale! Trebuie doar să se alăture echipei Edulier și să dăruiască măcar o jucărie, ceva dulce, hăinuțe sau orice produs destinat copiilor. Orice gest mic poate aduce un zâmbet mare.

Cristiana Ionescu, fondatorul Asociației Edulier: „Vă rog să opriți risipa! Sunt copii care ascund coji de pâine sub perne, în pat”

„Cât de urâtă e sărăcia! Foamea este ceva ce nu poate fi descris! Eu o cunosc, ne-am întâlnit în copilărie! Nici un copil nu ar trebui să simtă foamea, urâțenia ei, neputința, răul acela care vine din lipsa de hrană, mâncatul compulsiv, atunci când este ceva pe masă! Știu copii care, deși o duceau bine de peste cinci ani, aveau obiceiul de-a ascunde coji de pâine sub perne, în pat! Înțelegeți, acum, de ce vă rog să opriți risipa? Ce aruncați pe 19 aprilie, poate deveni până în 14 aprilie, o minune pentru un copil sărac! Nu cred că trebuie să judecăm sau să așteptăm minuni din altă parte! Împreună, putem schimba ceva în viața lor! Putem face un copil fericit, de Paști, oferind dulciuri, alimente, hăinuțe, jucării. Sau donații. Vă mulțumesc mult!”, este mesajul pe care îl transmite fondatorul Asociației Edulier, Cristiana Ionescu, pentru toți cei cu suflet mare care își doresc să ajute copilașii care provin din familii nevoiașe.

1.000 de micuți sărmani ar putea fi fericiți, măcar pentru o singură zi

Prin intermediul acestei campanii umanitare, organizatorii și-au propus să le ofere celor 1.000 de copii din Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș, Brătulești, Balotești, Otopeni, Ciocănari (Dâmbovița), Ograda (județul Ialomița), București, Daia (județul Giurgiu), Liveni (Botoșani), un dar care să-i bucure și să le schimbe, măcar pentru o zi, chipul. „Căutăm prieteni inimoși și generoși, care să ne fie alături în acest demers. Te așteptăm să dăruim, împreună, copilăria unui micuț dintr-o familie săracă”, mai spune Cristiana Ionescu.

Cum poți să vii în sprijinul acestor suflete necăjite?

  1. înscriindu-te ca Iepuraș/prieten al copiilor aici http://bit.ly/1UgSFtZ
  2. spunându-le prietenilor și colegilor tăi despre campanie și rugându-i să se alăture inițiatorilor proiectului
  3. donând bani! Cu 55 de lei faci un copil fericit, de Paști. Donațiile merg în contul Asociației Edulier, CIF 22580154 // COD IBAN RO85BACX0000001000188000, deschis la Unicredit Magheru, menționând „Să dăruim copilăria”.