Sărbătorile pascale sunt prilej de mare bucurie pentru toţi creştinii. Învierea Domnului adună familia în jurul meselor îmbelşugate. Cu siguranţă, există însă, şi oameni dragi care sunt departe de tine în aceste zile de sărbătoare creştină. Cu un simplu mesaj, poţi să le aduci şi lor o bucurie în suflet. Iată câteva dintre cele mai frumoase urări de Paşti!

 

“Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul. Fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşti fericit!”

“Cu lumânări aprinse şi sufletul curat, să spunem împreună Hristos a Înviat!”

“Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

“Hristos a Înviat! Fie ca Lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

“Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! Hristos a Înviat”!

“Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate şi dragoste! Hristos a Înviat!”

“Sfânta sărbătoare de Paşti este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a Înviat!”

“Redescoperă sentimentele sincere care ţi se adăpostesc în suflet! Fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin, la fel de iubitor şi plin de căldură, cum numai tu ştii să fii! Hristos a Înviat!”

“Fie ca Sfintele Sărbători să-ţi facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelşugată. Hristos a Înviat!”