Berbec

S-ar putea spune că vei avea parte de multe provocări care îţi vor satisface gustul pentru schimbare și aventură. Partenerul te va surprinde cu imaginaţia sa debordantă și cu tot felul de cadouri. Și la job, o situaţie ceva mai dificilă îţi va crea posibilitatea de a ieși în evidenţă.

Taur

Puţină grijă pentru tine și foaaarte multă grijă pentru cei din jur. Cam așa va arăta această săptămână pentru tine. Din păcate, grija aceasta  nu se va traduce prin acte caritabile, ci prin indiscreţii, insistențe sâcâitoare și fără rost și, mai ales, o nevoie acută de a bârfi. Fii moderat!

Gemeni

O săptămână destul de norocoasă, pentru că vei vedea cum, încet-încet, planurile tale încep să prindă contur. Din punct de vedere profesional este o perioadă bună, dacă încă mai ești nehotărât sau te afli la început de carieră. În dragoste, totul va fi cum nu se poate mai bine.

Rac

Despre tine se va spune că ești gelos, chiar dacă nu o să lași la vedere această latură. Și totuși, vei fi și obiectul geloziei partenerului. Orice poate fi un motiv: o privire, un zâmbet, o haină mai elegantă. Certurile în cuplu vor fi la ordinea zilei, dacă nu vei ști să gestionezi situaţiile.

Leu

Te gândești la vacanţă, dar te așteaptă câteva zile cu multă muncă și mult stres, aparent fără rost. Nu trebuie să te eschivezi de la responsabilităţile tale, pentru că cineva stă cu ochii pe ele și jobul ţi-ar putea fi în pericol. Mare atenţie cu banii! Există riscul pierderilor importante.

Fecioară

În sfârșit, vei realiza și tu că nu te costă nimic să fii amabil și tolerant. Lași severitatea deoparte și devii deosebit de comunicativ și săritor în această perioadă. Această atitudine îţi va aduce multe avantaje, mai ales la serviciu, unde ţi se vor deschide larg ușile către o binemeritată promovare.

Balanță

Te bucuri de zile frumoase în care partenerul de cuplu se străduiește să-ţi dovedească tot mai mult iubirea pe care ţi-o poartă. Dacă aveai îndoieli în privinţa relaţiei, acum ai confirmarea că ai ales bine. În cazul în care ești singur, vei pune ochii pe cineva în vederea unei relaţii serioase.

Scorpion

O săptămână extrem de tensionată. De altfel, ea debutează cu o alarmă falsă legată de o problemă de sănătate. În scurt timp vei putea răsufla ușurat, dar nu pentru multă vreme: începe stresul la serviciu. Vei fi copleșit de sarcini profesionale cărora greu le vei face faţă.

Săgetător

Pleci într-o călătorie lungă și plină de peripeţii. Trebuie să fii foarte atent la felul în care îţi organizezi activităţile și, în special, să eviţi întârzierile. Profesional, nu vei avea cine știe ce randament, pentru că îţi va sta gândul numai la distracţie. Concentrează-te mai mult la muncă!

Capricorn

Norocul este de partea ta în perioada care urmează, pentru că veștile bune vor veni una după alta. Ești favorizat mai ales dacă aștepţi răspunsuri legate de călătorii, interviuri sau promovări. Tot în aceste zile, vei primi un semn de la un prieten despre care credeai că te-a uitat.

Vărsător

Pentru tine săptămâna asta începe cu vești proaste în legătură cu o călătorie. Poate că nu vei avea destul timp, sau vremea nu este de partea ta, cert e că acest inconvenient îţi va strica total bună-dispoziţie. Reproșurile venite din partea partenerului de viaţă pun gaz pe foc.

Pești

Dragoste, dragoste și iar dragoste. Cam cu asta te vei ocupa în săptămâna care urmează. Dacă ești singur, vei ieși la vânătoare și îţi vei pune, cu succes, tot farmecul personal la bătaie. Dar cheltuielile se tot acumulează și vei fi nevoit să împrumuţi o sumă importantă de bani.