Învierea Domnului aduce bucurie în sufletele tuturor creștinilor. Cum nu-i putem avea în preajmă chiar pe toți cei dragi inimii noastre, haideți să le adresăm gândurile noastre frumoase și să le împărtășim bucuria Sfintelor Sărbători Pascale, prin mesaje speciale. Iată câteva dintre mesajele care ne aduc mai aproape de prieteni în această zi sfântă!

 

„Sfintele Sărbători de Paști să-ți aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos a Înviat!”

„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a Înviat!”

„Îţi doresc lumină din strălucirea soarelui, taină din sclipitul stelelor, armonia din acordurile îngeresti, iubirea pe care a pus-o Dumnezeu în întreaga Lui creație și bucuria întâlnirii cu Iisus Hristos. Le meriți pe toate, pentru că ai adus vieții mele exact ceea ce-i lipsea… Un Paști Fericit!”

„Fie ca Sfintele Sărbători să-ți facă viaţa mai frumoasă, casa mai bogată şi masa îmbelşugată. Învierea Mântuitorului să-ți aducă lumină, căldură şi iubire în suflet. Paști fericit!”

„Acum când clopotele bat, eu îţi urez din suflet „Hristos a Înviat!”.

„Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie și iubire. Paști Fericit alături de toţi cei dragi!”

„Fie ca Sfintele Paşti să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a Înviat!”

„Sfintele Sărbători de Paști să-ți aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paști Fericit!”

„Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paști Fericit!”

„Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşti Minunat… Hristos a Înviat!”

„Iepuraşul mustăcios e de Paști norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşti Fericit!”

„Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a Înviat!”

„Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat!”

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!”