Banii constituie, pentru mulți dintre noi, problema care ne consumă timpul și sănătatea. Cu toate acestea, banii sunt aspirația cea mai comună și cea mai ușor de rezolvat. Folosind activatorii pentru bogăție ne vom putea bucura de prosperitate întreaga viață. Cum?

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 408, ediția print

Unde ne regăsim liniștea mai bine decât acasă? Dar, pentru a avea parte de armonia și împlinirea după care tânjim cu toții, trebuie să avem locuința aranjată în așa fel încât să activăm energiile pozitive. Ele ne ajută să atragem prosperitatea și multiplicarea banilor. Iar dintre toate încăperile casei, biroul este cel mai important. Personalizarea spațiului de lucru ne sporește șansele de reușită în plan financiar și ne ferește de pierderile în urma unor investiții proaste, furturi etc. Ce avem de făcut în această direcție?

Să așezăm masa de lucru cât mai aproape de geam  

Biroul este colțul banilor. Așa că trebuie să-l așezăm cât mai aproape de geam și să ținem jaluzelele ridicate pentru a avea cât mai multă lumină naturală. În zona calculatorului și a celorlalte obiecte de care ne folosim pentru desfășurarea activității, trebuie să se mai regăsească o pușculiță și cecurile cu economii.

Să punem un acvariu cu pești în încăpere

Dacă dorim să obținem profit dintr-o afacere, din schița biroului nu trebuie să lipsească un loc pentru un acvariu cu pești. Acesta amplifică puterea de atracție a banilor, sporește încasările și atrage susținători.

Să construim și un port simbolic

Ar fi indicat să construim și un port simbolic alcătuit din cât mai multe vapoare cu pânzele ridicate pe care să le amplasăm în partea opusă ușii. Fiecare vapor reprezintă o sursă de venit care se va concretiza. Mai multe vapoare cresc șansele de a câștiga bani din mai multe surse.

Să punem statuete în birou

Pentru a atrage puterea de muncă și notorietatea, avem nevoie să înfrumusețăm spațiul de lucru cu statuete sau imagini cu animale. Calul conferă energie și rezistență fizică și psihică pentru un număr mare de ore muncite, șarpele aduce de partea noastră șansa în negocieri, iar vulturul ne ajută să ne atingem scopurile cu precizie.

Să ținem bani într-un dulap destinat contabilității 

În încăperea pe care o transformăm în birou este obligatoriu să existe și un dulap dedicat departamentului de finanțe-contabilitate. Aici trebuie să avem, printre altele, bani, documente care dovada încasărilor etc. Facturile atrag profit, abundență și venituri în plus.

Să folosim culorile prosperității  

Pentru a atrage noi oportunități, piesele de mobilier trebuie să aibă culoarea bleumarin, albastru sau indigo iar celelalte obiecte să fie colorate în alb, argintiu sau auriu. De asemenea, un perete, o mochetă sau un parchet verde o să atragă energia banilor.

Cum alegem încăperea pentru business 

Pentru că ne dorim să desfășurăm o activitate cât mai prosperă, este foarte important cum alegem încăperea destinată biroului. În spatele ei nu trebuie să se existe o cale ferată, un cimitir, o groapă de gunoi, o zonă mlăștinoasă sau o apă curgătoare. Biroul nostru trebuie să aibă în spate o bancă prosperă, o clădire care a înregistrat o dezvoltare accelerată a businessului. Rezervele și susținătorii de aici vin.

Obiecte care ne poartă ghinion în birou  

- Tablouri cu animale feroce,

- Flori uscate,

- Vapoare pe apă în timpul furtunii,

– Imagini cu oameni triști,

- Plante de interior artificiale,

- Mobilierul deteriorat,

- Statuete cu animale care trag la jug,

- Plante naturale cu țepi,

- Dosare cu cheltuieli,

- Oglinzi puse pe ușa de la intrarea în încăpere,

- Coșul de gunoi.