Deși are o așezare strategică, aproape de Izvorani și Snagov, Ciolpanul pare încremenit într-un alt secol. Liberalul Călin Bogdan a uitat tot ceea ce a promis în campania electorală și a făcut doar câteva imitații de investiții edilitare. Rețea de apă potabilă pe care nu curge pic de apă, sistem de canalizare care nu există decât în mintea grandomană a edilului și multe altele. În schimb, dacă tot nu au canalizare, cetățenii din Ciolpani se pot mândri cu un stadion cu nocturnă și un parc comunal de mai mare dragul. În schimb, dacă te duci la primărie să ceri un banal certificat fiscal riști să pierzi toată ziua pe holurile stabilimentului până când angajatele din primărie scotocesc prin cele 15-20 de catastife ce țin loc de bază de date. Dealtfel, de parcă s-ar fi jurat să se țină departe de tehnică, invenție diavolească, nu alta, primarul Bogdan are calculator la birou cât să vadă un film deocheat sau să joace table pe internet. Marea investiție din localitate, un liceu, a înțepenit la stadiul de în curs de realizare”, așa după cum se poate vedea și în fotografia alăturată.

 

De pe net

 

Ce scriu cetățenii din Ciolpani pe net despre edilul lor? Numai de bine….

 

          Autor: Chelu , titlu promisiuni electorale , 15 Mar 2011

Ce se întâmplă cu promisiunile din campanie domnule primar, de ce nu le respectați o să mai fiți ales primar la paștele cailor,de unde vă alimentați mașinile cu motorină și pe ce bani ?????

    Autor: Vica , titlu PROPIETĂȚI DE SUTE DE MII DE EUTO!!!!!!!!! , 31 Oct 2011               Domnule primar Bogdan Călin cum ați ajuns proprietar în parcul Snagov împreună cu viceprimarul Ioniță Ilie? Când ați venit primar ați promis marea cu sarea,ați venit cu o dubă veche și un merț. de cădeați din el și acum aveți vilă și 3 mașini, nu vă interesează amărâții din Ciolpani !!!!!

     Autor: barbu , titlu vacanțe din banii publici , 02 Nov 2011

Primarule ia spune, pe ce bani ai stat la mare anu ăsta, cu jmecherii din primării,  la ce cursuri ai fost în Mamaia? Luminița ce mai face,te întâlnești cu ea în B ????

          Autor: vasilescu , titlu timp pierdut la primăria Ciolpani , 16 Nov 2011

Apropo de plata facturilor în primăria Ciolpani chiar nu se poate trece în format electronic evidența fiscală, sau aveți altceva de ascuns, nu sunt bani de canalizare dar nici de programe,sunteți în Evul Mediu timpuriu sau în secolul vitezei .Tineți 3 angajați cu 15 registre, bate prea mult la ochi sau la obraz,nu știm dacă il aveți curat.