Odată la patru ani edilii din toate localităţile ies la interval cu promisiunile din campaniile. Au ajuns deja să se repete, le-a secat imaginaţia şi nu mai ştiu ce altceva ar putea să mai promită. Aşa că o ţin una şi bună cu apa potabilă, asfaltarea şi canalizarea, başca o pungă cu alimente şi o găleată în culorile partidului. Nu face excepţie primarul din Mogoşoaia, Paul Precup, iar realizările acestuia din ultimul mandat le descriu chiar cetăţenii din Mogoşoia. Redăm în continuare doar câteva dintre acestea, cu menţiunea că majoritatea mesajelor nu pot fi tipărite datorită vocabularului folosit de oameni la adresa edilului.
Augustin:  Mogoșoaia, my love, 18 Mar 2011
Bună ziua, domnule primar şi tuturor angajaţilor primăriei. Locuiesc în Mogoşoaia din 2009, pe N.Stănescu, în fosta livadă şi eu împreună cu toţi vecinii mei am vrea să vă mulţumim pentru toate condiţiile de trai oferite până acum, cum ar fi: lipsa apei, lipsa canalizării, lipsa asfaltului, menţionez că extinderea reţelei de electricitate şi cea de gaz a fost făcută pe banii noştri. Ne-aţi dăruit totuşi ceva: câini vagabonzi şi multă mizerie, acceptate de autorităţi şi de cei ce locuiesc în zonă pentru că aceşti câini şi această mizerie e provocată de aceşti domni care şi-au construit case pompoase nu vor să-şi mai murdărească curtea, aşa că îi ţin în stradă, hrănindu-i şi adăpostindu-i; ne-aţi mai dăruit şi vizitele dese ale ţiganilor din Chitila, care se plimbă nestingheriţi cu căruţele prin zonă şi fură tot ce apucă, mai ales în week-end, cu toate că pe unul dintre stâlpii de la intrare în Chitila dinspre N.Stănescu se află postat un indicator rutier pe care scrie “Accesul căruţelor interzis”? Sper ca cineva să audă şi să facă ceva, dacă nu, mi-am rănit degetele degeaba scriind aceste cuvinte…
Cazan Dragoș:  Mogoșoaia e încă în epoca de piatră, 05 Apr 2011
Domnule primar vi se pare normal ca siteul primăriei să fie în construcţie de cinci ani ? Vi se pare normal ca plata taxelor să se facă numai la ghişeu, care are program numai dimineaţa, când suntem în general la serviciu? Ar fi normal ca cel puţin două zile pe săptămână să fie program şi după amiaza, ca să nu fim obligaţi să ne luăm o zi liberă pentru a plăti taxele. Vi se pare normal să faceţi discriminări între cetăţenii aceleiaşi localităţi în privinţa taxei de conectare la apa potabilă ? Pentru persoanele cu relaţii se dau hotărâri de consiliu ca să fie scutite de la taxă chiar dacă stau în zona rezidenţială (peste gârlă). Valoarea omului este cea a faptelor sale, sper să nu vă simţiţi stingherit.
FIRMA:  FIRMA, 05 Apr 2011
Puteţi sta liniştiţi în ceea ce priveşte siguranţa dvs în comuna Mogoşoaia. Poliţia Comunitară a fost desfiinţată şi primăria şi a “cumpărat” firmă de pază, ca să mai producă şi ei un ban din buget. Nu mai fură ţiganii acum în comună, ştiţi de ce?…Pentru că au fost angajaţi majoritatea la firma de pază, ca să poată să fure mai bine şi să aibă acces la informaţii că de…ce nu face omul pentru voturi. (G.C.)