Viitorul mandat este unul al proiectelor de amploare, în timpul căruia se va investi în proiectele de anvergură, de calitate și care va satisface în primul rând necesitățile cetățenilor Comunei Snagov. Vasile Dumitru, candidatul pentru Primăria Snagov, vrea să modernizeze rețeaua rutieră, să introducă iluminat public cu pano-uri fotovoltaice finanțat prin programe europene, să refacă infrastructura școlară. „Proiectele de viitor sunt ample, dar cu siguranță că sunt perfect realizabile”, spune Vasile Dumitru.
Snagovul, cunoscut drept o destinație turistică, trebuie să aibă un program propriu de dezvoltare destinat cetățenilor. Reabilitarea termică a blocurilor din Comuna Snagov va beneficia de contribuția Primăriei într-un procentaj de 30%.
Multe dintre aceste proiecte vor putea fi realizate prin atragerea și sprijinirea investitorilor capabili să ofere noi locuri de muncă. Parteneriatele Public-Privat pot fi soluția pentru realizarea unor investiții, ce nu vor mai necesita sume suplimentare de la bugetul local.
Investiții în infrastructură
Calitatea vieții din comuna Snagov constituie principala preocupare a actualului și viitorului edil. În acest sens va fi reabilitată infrastructura locală. Va fi introdusă alimentarea cu apă și canalizarea în satul Tâncăbești, investiție aflată în curs de avizare. Va fi extinsă rețeaua de apă și canalizare, precum și construirea stației de epu-rare a apelor reziduale și în satul Snagov.
Program pentru tineri
Infrastructura șco­lară va fi dezvoltată prin extinderea și reamenajarea Liceului teoretic „Mihail Kogălniceanu”. Deasemenea va fi finalizată modernizarea școlii cu clasele I – VIII „I.C. Brătianu” din Tâncăbești și realizarea unui teren multifuncțional și a unui parc în curtea școlii din Tâncăbești. Elevii, precum și profesorii care fac naveta la Snagov vor beneficia de transport gratuit înspre unitățile de învățământ. Programul lui Dumitru Vasile are la bază sprijinirea și dezvoltarea activităților tineretu-lui. Copiii vor avea cluburi și biblioteci școlare dotate cu volume noi. Lunar, vor fi invitate trupe de teatru de păpuși și trupe de circ care vor oferi spectacole gratuite pentru co­piii comunei. Cei mai meritoși dintre elevi vor fi susținuți cu burse. Nici micii sportivi nu vor fi uitați, performața urmând a fi răsplătită prin diplome, cupe și premii în bani.
Pentru persoanele în vârstă se au în vedere programe speciale, printre care și construirea unui cămin pentru bătrâni. Pentru cazurile sociale, precum persoanele cu handicap se are în vedere atragerea de investitori care să le ofere posibilitatea lucrului la domiciliu, ceea ce le va permite pe lângă integrarea socială și obținerea unor venituri suplimentare.
Blocurile anvelopate reduc facturile la întreținere
Primarul supraveghează executarea lucrărilor de primăvară
Școala nr. 2, Mihail Eminescu, cu clasele I-VIII, Ghermănești, Snagov