Berbec 21.03 – 20.04   

La începutul acestei săptămâni te gândești la stilul tău, în general, dar altceva va avea nevoie de atenția ta. Aceasta poate fi o provocare cu zero detalii, dar vei fi foarte fericită că ai acceptat-o. Inițierea anumitor activități este favorizată în jurul zilei de miercuri. 

Taur 21.04 – 21.05  

Latura ta senzuală este în prim plan la începutul acestei săptămâni, iar universul zâmbește strădaniilor tale romantice și îți crește factorul atracție. Pe la mijlocul săp-tămânii ești prinsă în muncă, iar acest lucru ar putea implica unele lucruri interesante.  

Gemeni 22.05 – 21.06  

La începutul acestei săptămâni asigură-te că liniile de comunicare cu familia și prietenii, sunt deschise și clare. Pe la mijlocul săptămânii, îți demonstrezi inteligența, precum și faptul că esti foarte sexy. La serviciu ia măsurile necesare pentru a ține evidența lucrurilor.  

Rac 22.06 – 22.07   

Legăturile cu ceilalți primesc o palmă zdravănă la începutul acestei săptămâni, iar forțele cosmice zâmbesc planurilor pe care ți le faci. Nu ar fi rău să ai aspirații mai înalte, pentru că vei culege recompense mari, atât acum cât și mai târziu. 

Leu 23.07 – 22.08  

Faptul că lași pe altcineva să fie în lumina reflectoarelor la începutul acestei săptămâni, te face fericită. Gândești mai în profunzime sau pe termen lung și ai abilități analitice și concentrare pentru a face acest lucru. Pe la mijlocul săptămânii, apare romantismul în viața ta.

 Fecioară 23.08 – 21.09  

La începutul acestei săptămâni, puterea stelelor amplifică toate lucrurile care te privesc, așa încât, cei din jur încep să te observe mai repede. Nu contează ce îți dorești să faci, important este să obții dreptul de a face lucrul res­pectiv. 

Balanța 22.09 – 22.10  

La începutul acestei săptămâni detaliile te acaparează și s-ar putea să te copleșească total dacă nu faci un efort suplimentar pentru a te concentra. Pe la mijlocul săptămânii, dragostea este în prim plan, sau cel puțin ar trebui să fie. Stelele te vor ajuta dacă te străduiești și tu.    

Scorpion 23.10 – 21.11  

Oferă o mână de ajutor unui prieten sau un impuls unui coleg de serviciu la începutul acestei săptămâni! Forțele cosmice sunt cu ochii pe tine! Puterea ta de deter-minare nu va face ca acțiunea de a lua o decizie miercuri sau joi, să fie mai ușoară. 

Săgetator 22.11 – 20.12  

La începutul acestei săptămâni minimizează chestiile de echipă la serviciu și reprogrameaza angajamentele sociale. Dispui de o energie mentală grozavă, dar trebuie să fii singură pentru a o folosi corespunzător. Pe de altă parte, îți place să te afli în compania oamenilor, dar și reciproc.

Capricorn 21.12 – 19.01 

Actualizează programul, pune întrebări și gândește productiv la începutul acestei săptămâni! De asemenea, oferă relațiilor existente sau celor potențiale, puțină grijă și afecțiune! Pe la mijlocul săptămânii, unele legături nu sunt foarte clare.

Vărsător 20.01 – 18.02 

La începutul acestei săptămâni te confrunți cu o energie ciudată în interacțiunile tale. Confruntându-te cu propriile tale motive, este un punct de plecare pentru a-ți da seama ce se întâmplă. Însă de miercuri, legăturile pe care le ai cu cei din jur pot deveni semnificativ mai puternice.

Pești 19.02 – 20.03 

Puterea ta analitică este grozavă la începutul acestei săptămâni. Dacă știi când să mergi mai departe și să iei măsuri, totul va fi minunat. Pe la mijlocul săptămânii pregătește-te pentru o curățenie, fie că este vorba de spațiul de lucru sau doar de inima ta.