În localitatea Fundata, jud. Brașov în data de 10 noiembrie, tinerii liberali conduși de președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Ilfov, Narcis Constantin împreu-nă cu vicepreședinții TNL Ilfov, au dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Demararea campaniei electorale a fost stabilită în cadrul unui seminar al cărui subiect  a fost strategia de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din pe-rioada 9 noiembrie – 8 decembrie 2012.

Totodată, tinerii libe­rali au beneficiat de un curs de tehnici de comunicare susținut de spe­cia­listul în comunicare și psihoterapeutul Lucian Negoiță.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Eduard Hellvig s-a alăturat tinerilor din Organizația PNL Ilfov pentru a-i susține în activitatea și inițiativele lor. “Sunteți cea mai puternică organizație de tineret din țară și nu vă spun asta ca să vă simțiți bine. Acțiunile voastre dau dovadă de maturitate politică și sunt sigur că rezultatele din această campanie vor fi mai presus de așteptările noastre.” a spus Eduard Hellvig.

În cadrul seminarului au avut loc discuții interactive bazate pe cele mai importante principii de dezvoltare politică. Ministrul Eduard Hellvig le-a răspuns tinerilor din Ilfov la toate întrebările și totodată și-a prezentat programul cu care va candida în Ilfov, Colegiul 4 Deputați.

Un alt candidat care a fost alături de tinerii liberali, Nicolae Nasta, viitor senator, a anunțat că intenționează să creeze microferme în județul Ilfov care să cuprindă centre de colectare a produselor agricole. “Ilfovenii și, mai ales, tinerii au nevoie de locuri de muncă, așadar trebuie să dezvoltăm agricultura” a spus Nicolae Nasta.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 este în plină desfășurare iar candidații din Ilfov sunt pregătiți să rezolve problemele și să apere drepturile cetățenilor în Parlamentul României!