În comuna 1 Decembrie

Nijim Belal a venit din Nazareth cu mulţi ani în urmă pentru a studia stomatologia în România. A terminat facultatea, dar România i-a rămas în suflet.

Aşa că, după specializări diverse printre care una în implantologie la o cunoscută universitate americană, a hotârât ca românii să fie cei care să beneficieze de dragostea lui faţă de această ramură a medicinei. Nijim Belal are o clinică în Bucureşti, însă cunoscând bine şi împrejurimile Capitalei şi ştiind că ilfovenii nu ajung atât de uşor la o clinică din Bucureşti, a hotărât să facă pasul invers, să vină el către viitorii pacienţi. Şi astfel, primul cabinet a fost deschis în comuna 1 Decembrie, în clădirea pieţii.

Botezat Nazzarino (de la oraşul Nazareth), cabinetul are 4 medici stomatologi, dotări de ultimă generaţie în domeniul stomatologic şi este compus dintr-un cabinet pentru copii şi unul pentru adulţi.

“Am vrut calitate şi nu cantitate, motiv pentru care tot ce există aici, există şi în cabinete din Bucureşti, sau chiar din afara ţării” spune medicul Nijim Belal.

E scump un tratament?

Tarifele vor fi ajustate în cocncordanţă cu puterea de cumpărare a locuitorilor comunei 1 Decembrie şi, deocamdată, pensionarii cu venituri până în 400 de lei primesc 20% reducere la tratamente. Pentru copii, tratamentele de detartraj, periaj şi igienă bucală completă vor avea reducere de 40%. Pentru că, având aprobarea primăriei, s-au împărţit şi fluturaşi publicitari, toţi clienţii care vin cu acest fluturaş la cabinet, vor plăti mai puţin cu 10%.

Este sigur că aceia dintre copiii care vor păşi pragul cabinetului dedicat lor vor fi atraşi de desenele cu temă marină realizate de artistul plastic Iancu Grindean şi vor putea urmări desene animate în timp ce medicul le repară dinţişorii.

Ce servicii oferă clinica

Locuitorii comunei 1 Decembrie trebuie să ştie că la clinica dentară Nazzarino sunt asigurate servicii de Pedodonţie, Stomatologie generală, Protetică, Ortodonţie, Endodonţie, Filler ( botox şi acid hialuronic), Implantologie, Chirurgie şi, nu în ultimul rând, Radiologie.