Consiliul Judeţean Ilfov (CJI) anunţă că licitaţia privind proiectul “Reabilitare, modernizare şi echipare la Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov” a intrat în linie dreaptă, a treia reluare a licitaţiei fiind un succes.

Deschiderea procedurii de atribuire a contractului în cadrul proiectului a avut loc pe 5 august 2013, procedura fiind licitaţie deschisă on-line. S-au înscris 18 firme, dar doar 4 au depus ofertele până la data limită de depunere – 2 august a.c.. În prezent, CJI se află în plin proces de evaluare a ofertelor depuse.

Proiectul are o valoare totală de 60.264.576,62 lei fără TVA şi este implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 “Îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate”, domeniul major de intervenţie 3.1 – “Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate”.

Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală din Ilfov, privind asigurarea unui acces egal al cetăţenilor la serviciile de sănătate. 

Preşedintele CJI, Marian Petrache speră ca în cel mai scurt timp lucrările de execuţie să înceapă, astfel ca, la finalizarea lor, Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov să devină unul dintre cele mai moderne spitale din România, cu dotări de ultimă generaţie.