Baschet. Horia Păun a fost ales în funcţia de președinte al Federaţiei Române de Baschet, pentru un mandat de patru ani, el învingându-i în primul tur de scrutin pe contracandidaţii săi Anton Netolitzchi și Petre Brănișteanu. Horia Păun a precizat că își dorește ca Dan Berceanu să continue să fie secretarul general al federaţiei. 

Scrimă. Ana Maria Brânză a fost desemnată cea mai bună spadasină a anului 2013 la Congresul Federaţiei Internaţionale de Scrimă de la Paris și a dedicat acest trofeu fanilor săi. În acest an, Brânză a fost campioană europeană la individual, vicecampioană europeană cu echipa, și medaliată cu bronz la CM, tot cu echipa.

Box. Antrenorul emerit Titi Tudor, care a suferit un infarct la Campionatul European de juniori de la Anapa (Rusia), va fi supus unei intervenţii chirurgicale de by-pass coronarian, urmând a fi operat de chirurgul Șerban Brădișteanu. „Nu pot abandona, viaţa este o luptă, iar viaţa mea este boxul”, a spus în această dimineaţă Titi Tudor.

Rugby. CSA Steaua a câștigat Cupa României la rugby, după ce a învins, cu 17-10, formaţia Știinţa Baia Mare, în finala competiţiei, disputată pe stadionul Ghencea. Punctele Stelei au fost reușite de Vlaicu – un eseu, două transformări, o lovitură de pedeapsă și Dumitru – un eseu, iar Știința a reușit un eseu colectiv și un eseu prin Niacșu.