Uite cum scapi de datorii şi neajunsuri!

Bogăția este la fel de importantă ca și aspectul fizic. De aceea, este bine să înveți să-i atragi în viața ta, fără să te lași dominat de această goană după bani. Și de această dată, câștigurile încep să vină din propria locuință. Dacă vrei să obții un salariu mai mare care să te ajute să-ți îmbunătățești situația financiară, începe prin a-ți amenaja casa.  Uite cum scapi de datorii și neajunsuri! 

Pasul1

Pune-ți biroul pe care lucrezi acasă, lângă geam! Pe el ține o pușculiță și cecurile cu economii.  

Pasul2

Amplifică puterea de atracție a banilor amplasând în încăperea în care îți petreci cea mai mare parte din zi, un acvariu cu pești sau improvizează o fântână. 

Pasul3 

Din casă nu trebuie să-ți lipsească obiectele din metal pe care să le împrăștii prin toate încăperile. Statuetele din bronz, bănuții sau bijuteriile din aur, argint, clopoțeii de vânt cu tuburi metalice îți vor fi de un real folos. 

PAsul 4 

Achiziționează-ți un bambus mic pe care să-l crești cu mare drag. Pe lângă faptul că îți decorează casa frumos, el este simbolul succesului și al avuției așa că, îți va aduce noroc la bani.  

Pasul 5 

Întotdeauna să ai un bol plin cu struguri verzi pe masa de lucru. Poți să mănânci din ei când poftești, dar ai grijă să nu uiți să-l umpli la loc. Aceste fructe delicioase ținute în zona bogăției din casa ta, atrag marile câștiguri. 

Pasul 6 

Amplasează o lampă decorativă sau orice aparat electronic care se mișcă. Astfel de obiecte fac ca banii să circule în viața ta. 

Pasul7 

Învață să prețuiești valoarea banilor! Fă-ți ordine în portofel, în buzunare și acordă o atentie deosebită modului cum îi cheltuiești. Doar menținând un echilibru – primire/predare (predare înseamnă plata facturilor la timp) vei atrage bogăția în casă.