Cum să afli dacă vei avea bani, dragoste și realizări în viaţă cu omul de lângă tine? Forma mâinilor îţi dezvăluie caracterul și destinul lui.

Vrei să cunoști cât mai bine o persoană? Ochii și mâinile sunt oglinda sufletului său. Forma extremităților, modul de îngrijire și gesticularea îi trădează personalitatea și, odată cu ea, influența asupra destinului. Iată ce spune forma mâinilor despre partenerul tău de viață, colegul de serviciu, un potențial șef sau asociat în afacere etc.!

Ce-ți spune forma unghiilor?

Și unghiile îți divulgă informații prețioase despre persoana de lângă tine. Trebuie doar să le analizezi cu puțină atenție. Uite ce spun…         

 unghiile scurte și înguste – arată o persoană sensibilă și timidă, retrasă, cu tendințe de izolare,  

 unghiile late și scurte – denotă o fire critică, dar plină de energie, elan, pasiune, 

 unghiile lungi și ascuțite – demască o calmitate aparte, o persoană degajată, relaxată, optimistă și care trăiește mai mult în viitor decât în prezent, 

 unghiile lungi și rotunjite – indică rațiune, răbdare, încredere și mai ales, capacitatea de a fi un bun ascultător și un sfătuitor desăvârșit, 

 unghiile pătrate – relevă puțin egoism, un caracter distant, lipsit de căldură sufletească.

Mâna lungă și degete scurte

Ai de-a face cu o persoană romantică, visătoare, sensibilă și emotivă. Deși, la prima vedere pare calmă, în scurt timp se dovedește a fi o adevărată bombă cu ceas deoarece, trece prin diverse stări emoționale care-i schimbă dispoziția. Această ființă este mai mult decât sensibilă, se atașează repede de cei din jur și cel mai grav, este ușor influențabilă, ceea ce face să fie greu de suportat într-o relație de cuplu.

Mâna pătrată cu degete lungi

Ai în față o persoană calmă și extrem de cerebrală. Despre un astfel de om se poate spune că până și degetele au o gândire a lor. Se întâmplă deseori să reacționeze instinctual și, cam de fiecare dată, acțiunile-i sunt încununate cu succes. De aceea, trece mai ușor prin viață, având o stabilitate și în planul afectiv/familial și în cel financiar.

Mâna lungă și degete lungi

Are o imaginație fantastică și emană dorința de a trăi viața la maxim prin toți porii. Pe cât este de sociabilă, imbatabilă, entuziastă și plăcută, pe atât este de nerăbdătoare și schimbătoare. Caracterul dificil o face să intre uneori în conflicte cu superiorii ierarhici, să-și asume responsabilități pe care nu le mai duce la bun sfârșit, să nu inspire prea multă încredere și în final, să piardă bani și relații importante.

Mâna pătrată cu degete scurte

Este o fie creativă, muncitoare, dar care se bazează mai mult pe intuiție. Curiozitatea dobândită de la mama natură predispune la dorința de a comunica foarte mult. Îi plac călătoriile și relațiile pasagere, fidelitatea nefiind punctul său forte. Însă, preferând să-și pună creierul la muncă, are capacitatea de a învăța lucruri noi și de a face bani.

Sănătatea organismului se citește în palmă 

Potrivit experților de la Universitatea Central Lancashire din Marea Britanie, mâinile oferă informații și despre starea de sănătate a oamenilor. Astfel, persoanele care au mâinile lungi sunt mai predispuse la dereglări ale tensiunii arteriale. În schimb, oamenii care au inelarul mai mic sau egal cu degetul arătător suferă tulburări hormonale. La femei, acest lucru ar putea crește riscul de apariție a cancerului la sân.