•  Înființat în urmă cu 101 ani, clubul Gloria Arad, unul dintre cele mai vechi din țară, și-a anunțat retragerea din Liga a 4-a, din cauza lipsei de susținere financiară din partea patronului Ion Sandu (președinte al FR Atletism), după cum a anunțat președintele grupării, fostul mare internațional Marcel Coraș.
  •  Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu (9.200 de locuri), va fi modernizat și extins, astfel încât să ajungă la aproximativ 15.000 de locuri, complet acoperite, valoarea investiţiei, care va include și reabilitarea Sălii Sporturilor, fiind estimată la 15 milioane de euro. 
  •  Jucătorul formaţiei Concordia, brazilianul Wellington Carlos da Silva (foto), s-a împăcat cu fanul rapidist Constantin Nicușor Iacob, care a aruncat o coajă de banană în direcţia sa la meciul din 3 octombrie, suporterul cerându-i scuze fotbalistului brazilian pentru gestul rasist făcut la partida Concordia-Rapid.
  •  Selecţionerul Victor Piţurcă nu a mai discutat cu niciun oficial al echipei saudite Al Ittihad despre o eventuală preluare a conducerii tehnice și nici nu o va mai face după meciurile cu Ungaria și Finlanda, din preliminariile Euro-2016. 
  •  Ionuț Chirilă va fi schimbat de la cârma echipei CSMS Iași, după cinci etape în care nu a reușit să câștige decât un punct, locul său fiind „disputat” de Adrian Falub și Liviu Ciobotariu.
  •  FRF anunţă organizarea unei acţiuni de selecţie pentru loturile naţionale, la care au fost invitaţi 84 de juniori legitimaţi la cluburi din Spania, trialul urmând a avea loc la baza sportivă a clubului Getafe, în 15 și 16 octombrie, printre cei convocați fiind tineri fotbaliști care evoluează la Real Madrid, Atletico Madrid, Getafe, Rayo Vallecano, Villarreal, Real Zaragoza, Recreativo Huelva, Almeria și Malaga.