Antrenorul Marius Șumudică este deranjat de faptul că primarul Mircea Minea este înconjurat de oameni care l-ar dori schimbat din funcția de tehnician al Concordiei și spune că până la Crăciun se va decide dacă mai stă, sau nu, la Chiajna.

Chiar dacă unii spun că Șumudică ar forța un pic nota și pentru că ar avea pe masă o ofertă de la Rapid, tehnicianul neagă și afirmă răspicat faptul că el vrea să continue la Chiajna. Într-un interviu acordat Radio Sport Total FM, Șumudică neagă varianta Rapid. „Nu e adevărat nimic în povestea de la Rapid. Eu am contract cu Chiajna, vreau să rămân aici, să termin campionatul, să-mi îndeplinesc obiectivul. Să știți că niciodată Șumudică n-a dus lipse de oferte, îmi respect contractul pe care îl am, dar vreau liniște”.

Tehnicianul pare mulțumit de prestația pe ansamblu din tur. „Eu sunt mulțumit, pentru că echipa asta e creația mea 100%, mă refer la lotul construit din vară, când am adus 14 jucători, fără cheltuieli extraordinare. Uitați-vă, nu ne-a mai bătut decât Steaua, 1-0, și am avut momente foarte bune și cu ei. Doar că alții se pare că-s nemulțumiți. Liță Dumitru îi spune primarului că de ce nu joc cu învăluiri. Păi cum naiba să fac învăluiri în sistemul actual de joc? Făceai învăluiri când tot jocul se baza pe benzi, când îți dublau benzile, nu acum în 2014. Astăzi vorbim de un alt fotbal, de alte sisteme de joc, mult mai ofensive. Eu l-am respectat ca fotbalist pe Liță Dumitru, OK, ai fost mare, ai dat mâna cu mine și am zis că îngropăm securea războiului, dar de mama și de tata nu te iei niciodată. A zis prin Fanatik că atunci când juca el fotbal, eu nici nu eram la maică-mea în burtă și că taică-meu nu știu ce făcea. Gataaaa, v-am respectat, dar voi vă bateți joc de mine!”

Supărat, tehnicianul spune că fără sprijin, nu va mai continua la Concordia. „I-am lăsat în pace și mi-am văzut de treabă. Șumudică, ăla care vorbește urât, cu pantalonii dați jos la conferință, nu pierde în campionat, și probabil că deranjez undeva. Voi avea o discuție cu primarul Mircea Minea, să punem lucrurile la punct. Aici sunt prea mulți care îi suflă în ureche primarului. Gata, cu Șumudică nu mai merge. Vor să scape de mine? Să fie bărbați, să îmi spună în față. Singurul om căruia nu am ce să-i reproșez este primarul, de aceea voi avea o discuție clară cu el despre ce e de făcut acolo”.

Meciul Petrolul-Concordia (2-2), din etapa a 17-a a Ligii I, a fost ultimul al ilfovenilor în acest an, echipa intrând în vacanță. Echipa din Chiajna a terminat turul pe locul 14, cu 17 puncte, fiind campioana egalurilor, 8.