Buftea. Confruntare si spectacol kombat

Ediția a VII-a a Cupei României la karate-do, pentru elevi sportivi s-a desfășurat sâmbătă, 2 aprilie, la Sala Sporturilor din Buftea. A fost un frumos spectacol de arte marțiale, în care s-au întâlnit copii și tineri, băieți și fete de toate vârstele – începând de la 6 la peste 18 ani.

Au participat karateka din 16 cluburi de profil, din țară.

Principalul organizator a fost Palatul Copiilor și Elevilor din Buftea, reprezentat de dir. Diana Dicianu și Stan Mîndroasa, prof. titular la catedra de arte marțiale  a palatului.

La organizarea evenimentului s-au alăturat Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Ilfov, prin insp. general Daniela Barbu și insp. de specialitate Titel Iordache, totul sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCȘ). Ca de fiecare dată, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Ilfov a sprijinit din plin  această minunată manifestare sportivă, prin directorul ei – Constantin Fînaru.

Dincolo de performanțe onorate cu premii – cupe, medalii și diplome – a contat enorm spiritul combativ și pregătirea verificată în meciurile pugiliștilor, al căror palmares e foarte important. Cu atât mai mult cu cât pe mulți dintre ei îi așteaptă întâlnirile la Campionatul Mondial din Irlanda, ce se va des­fășura între 15 și 19 iulie, în acest an.