Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care vrea un proiect legislativ pentru desfiinţarea radarelor formate din echipaje de Poliţie, a primit, în ultimii ani, aproximativ 40 de sancţiuni pe legea circulaţiei. El a fost surprins, în trei situaţii, băut la volan şi s-a ales cu permisul suspendat.

Deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu a scris, pe Facebook, că radarele cu echipaje de poliție trebuie desființate pentru că românii „s-au săturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie, stau ascunşi ca nişte şobolani, să dea amenzi”. În același timp, surse din cadrul parchetelor au declarat că parlamentarul figurează cu aproximativ 40 de sancţiuni primite după ce a încălcat reguli de circulaţie în timp ce se afla la volan. Aceleaşi surse au mai declarat că deputatul PSD a fost prins de trei ori „conducând cu permisul necorespunzător”, iar în 15 situaţii a primit sancţiuni pentru depăşirea vitezei legale, într-unul dintre cazuri alegându-se cu permisul suspendat.

 

Polițistul Godină îl ironizează pe Rădulescu

 

La rândul său, polițistul Marian Godină îl ironizează pe deputat, din cauza greșelilor de ortografie din mesajul de pe Facebook. Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulți susținători. Dar ce ați spune dacă ați iniția o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcții de deputat de către o persoană care scrie „paşte” cu „p” mic, „noştrii” cu doi „i” şi „nici-un” cu cratimă? Nu de alta, dar mie, milițian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am „nici-un” rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniția legi. E „decât” o sugestie, a scris Godină, pe Facebook.