*Germanul Christoph Daum (foto) a fost numit selecționer al formației naționale de fotbal a României, cu un salariu de 540.000 de euro pe an și un bonus uriaș dacă duce reprezentativa României la Campionatul Mondial din 2018, din Rusia.

 *Clubul italian Fiorentina a reușit să-l transfere pe Ianis Hagi de la Viitorul, care a semnat cu gruparea toscană la vârsta de doar 17 ani și va fi coleg cu portarul Ciprian Tătărușanu, anunţă site-ul oficial al formaţiei care a terminat sezonul trecut pe locul 5 în Serie A.

 *Concordia Chiajna și noul său antrenor, Emil Săndoi, se pregătesc în cantonamentul de la Bolu, Turcia, pentru confruntarea cu Steaua, în finala Cupei Ligii, care va avea loc duminică, 17 iulie, pe Arena Națională.

 

* Mijlocașul nigerian Christian Obodo (32 ani), fost jucător al Concordiei Chiajna, actualmente liber de contract, a semnat un contract valabil pe următorul sezon cu Pandurii Târgu Jiu și va începe săptămâna viitoare pregătirea la Târgu Jiu, sub comanda antrenorului Petre Grigoraș.