Adori savoarea ceaiurilor din flori? 

Miraculoasele licori naturale, atât de răcoritoare pe timp de vară, se remarcă nu numai prin puterile lor vindecătoare, ci și prin superbele flori care dau produselor un aspect încântător și care au o simbolistică aparte. Descoperă în cele ce urmează povestea aromelor din ceașcă și micile secrete ce țin de propria personalitate, pe care ți le trădează!

Iasomia

Este floarea națională a Pakistanului. Ea simbolizează dragostea, frumusețea și senzualitatea.

Așadar, dacă ai o preferință pentru aroma inconfundabilă a florilor de iasomie, înseamnă că ești un romantic incurabil, un etern îndrăgostit de frumos, de visare, de iubire.

 

Crinul

În cele mai multe culturi semnifică devotamentul, prietenia, prosperitatea și bogăția.

Iar dacă obișnuiești să te răcorești cu un ceai din floare de crin, este semn că oamenii din jurul tău se pot baza pe tine la nevoie, că poți păstra secretele pe care ți le împărtășesc și, cel mai de preț, adevărata prietenie. Cu priceperea și ambiția de care dai dovadă, faci pași importanți spre marele succes în viață.

 

 

Amaranthul

După cum îi este și denumirea dată de greci este “floarea care nu se ofilește niciodată”

Preferința pentru parfumul ceaiului de amaranth trădează o personalitate puternică, ce nu se intimidează aproape niciodată și nu cedează tensiunilor sau presiunilor care vin din partea celor cu intenții mai puțin bune. Ești omul care se zbate fără temeri și care nu renunță până când nu obține ceea ce-și propune. Mai puțin visător, mai mult luptător, mai puțin iubitor și îngăduitor, dar foarte ferm și perseverent.

 

Gălbenelele

Erau considerate sacre de către azteci. Anumite popoare le folosesc
și acum ca talismane.

În timpuri străvechi, galezii credeau că dacă florile de gălbenele nu se deschideau în zorii zilei, avea să vină o furtună distrugătoare. Astăzi, în majoritatea culturilor, gălbenelele sunt florile care scot la iveală creativitatea și pasiunea pentru a face lucrurile cât mai bine cu putință. Plăcerea pentru licoarea de gălbenele arată că ai o imaginație debordantă și te implici cu aleasă dăruire în muncile apropiate sufletului tău.

 

Teiul

În trecut, celții vedeau în florile de tei simbolul altruismului, deoarece aveau impresia că, sub mireasma lor îmbietoare, oamenii spun adevărul.

 

Și astăzi, parfumul seducător al acestor flori minunate este extrem de apreciat pentru că simbolizează iubirea sinceră și puritatea sufletească. Faptul că te numeri printre cei ce adoră să se revigoreze și să se relaxeze la o ceașcă de ceai din flori de tei, evidențiază o inimă mare, capabilă să ofere iubire adevărată și ajutor în orice moment, fără ezitare.