KultureStock 2016, în Târgușorul Brâncovenilor

Sâmbătă, 1 octombrie, poiana din fața scenei s-a umplut cu aproape 1.000  de spectatori ai superconcertelor susținute de trupele “Fameless“ și “Vama“. A fost o seară de basm, în care peste două ore de muzică bună au electrizat publicul. Entuziasmul frenetic al participării lui n-a ținut cont de vârste. Vedete incontestabile, Tudor Chirilă și Tiberiu Albu s-au bucurat de fervoarea succesului binemeritat.

 

Toată lumea a cântat în cor, cu mâinile ridicate, melodie după melodie. Bucuria intonării pieselor, laolaltă cu artiștii interpreți a fost la cote maxime. Copii și părinți, tineri și bunici au însoțit recitalurile celor de pe scenă, la compozițiile “Am 18 ani“ sau “Copilul care aleargă către mare“. Primarul Paul Precup și soția sa s-au alăturat primului rând al spectatorilor. 

La ora 19:00, deschiderea concertelor au făcut-o cei din grupul “Fameless“, alcătuită din instrumentiștii Mihai „Angus“ Vasile, Andrei Ilie, Șerban-Ionuț Georgescu. Trupa a fost formată în martie 2015 și e condusă de Tiberiu Albu, câștigătorul concursului “Vocea României“, în 2014. Repertoriul ei, alcătuit din compoziții proprii, a animat imediat publicul.

După aproximativ o oră, au intrat pe scenă membrii formației “Vama“, conduși de iubitul muzician, actor și compozitor Tudor Chirilă, mult  așteptat de spectatori. Dincolo de scenă, artistul publică pe blogul său
tudorchirila.blogspot.com, constant, întîmplări de viață, fotografii, poezii, proză și informații despre actualitatea unor proiecte intresante.

Această trupă e una dintre cele mai iubite band-uri din România, cu colecția lor de piese cu un mare succes la public. În componența actuală intră Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – clape, Lucian (Clopo) Cioargă – tobe, Dan Opriș – bass.

Și, nu uitați un lucru important: vineri, 7 octombrie, în Târgușorul Brâncovenilor, o veți revedea pe îndăgita Andra, care a pre­gătit și ea un supercon­-cert. Detalii  pe paginile de facebook Parcul Mogo­șoaia și www. parculmogosoaia.ro.