Berbec 21.03 – 20.04

Astrele îţi sunt favorabile în plan financiar. Te pricepi să faci bani și începi să te bucuri de câștiguri importante. Pari de neoprit când vine vorba planuri care să te urce pe treptele succcesului. Te ajută mult și intuiţia și înţelepciunea de a te înconjura de oameni de succes.

Taur 21.04 – 21.05

Pentru tine iubirea primează. Și nu este rău deloc, atât timp cât vei deschide ochii bine și vei investi sentimente în persoana care-ţi și răspunde cu aceeași dragoste. Apar oportunităţi demne de acceptat și în plan profesional. Șansa de a-ţi îmbunătăţi veniturile este de partea ta.

Gemeni 22.05 – 21.06

Urmează o perioadă de liniște și armonie în cuplu. Însă, atribuţiile multe de la serviciu îţi iau din energie și îţi slăbesc tonusul. Vestea bună este că pentru toate serviciile și eforturile vei fi recompensat cu sume importante de bani.
S-ar putea să intri în posesia unei moșteniri.

Rac 22.06 – 22.07

Zilele acestea vei fi extrem de manierat, muncitor și foarte isteţ. Tocmai de aceea vei căpăta tot ceea ce-ţi dorești, fără prea mari eforturi. Vei fi nevoit să faci o călătorie în slujba locului de muncă, dar vei surprinde cu perseverenţa și dorinţa de a face totul foarte bine. Finanţele vor fi pe măsură.

Leu 23.07 – 22.08

Îţi vei dori mai mult ca oricând să-ţi suplimentezi veniturile. Dacă ar fi posibil, ai face bani și din piatră seacă. Însă, vei fi nevoit să acorzi o atenţie deosebită asociaţilor, pentru că te pot băga în încurcături din care nu mai poţi scăpa și care, inevitabil, îţi vor aduce pierderi mari.

Fecioară 23.08 – 21.09

Nici nu vei tânji după dragoste, dar nici nu vei trăi o iubire supremă. Vei face schimbări majore în domeniul profesional și, în sfârșit, vei câștiga bani suficienţi pentru confortul la care aspiri. Și totuși, ţi-ar prinde bine o revitalizare printr-un program de fitness și un stil de viaţă mai sănătos.

Balanță 22.09 – 22.10

Nu va exista un nativ mai înţelegător decât tine, în aceste zile. Vei fi atent la nevoile celor din jur, cald la suflet, calm și vei da dovadă de o prietenie adevărată faţă de cei ce au nevoie de ajutor. În schimb, devii imprevizibil și lupţi cu îndârjire ca să scapi de cei care-ţi ameninţă siguranţa.

Scorpion  23.10 – 21.11

Ești supus acţiunii, însă, prin reacţiile tale bruște și directe determinate de dorinţa de a câștiga cât mai mult, ai putea pierde șansa de a urca pe o scară ierarhică în plan profesional. În loc să te arunci direct în anumite situaţii, ar trebui să-ţi stabilești planuri pe care să le analizezi cu atenţie.

Săgetător  22.11 – 20.12

Vei fi vulnerabil în dagoste. Dacă ai o familie, în această perioadă vei face mai multe sacrificii, vei fi mai drăgăstos și vei dărui mai multă afecţiune, tocmai pentru a menţine armonia. În cazul în care ești singur, te vei gândi intens să-ţi cauţi sufletul pereche ca să-ţi faci o casă și o familie.

Capricorn  21.12 – 19.01

Vei fi extrem de protejat în sfera profesională. Astrele te vor ajuta să găsești întotdeauna soluţii pentru a ieși învingător chiar și în lupta cu neajunsurile financiare și datoriile. Sentimental, nu vei fi nici prea entuziasmat, dar nici nefericit. Se instalează acalmia.

Vărsător 20.01 – 18.02

Vei răspunde tuturor provocărilor care ţi se ivesc iar curajul, tenacitatea și perseverenţa ţi-ar putea schimba viaţa în mod radical. Te vei implica și în acţiuni care au ca scop ajutorarea unor nevoiași. Ești atât de îndrăzneţ, încât vei atrage și admiratori care te vor ajuta în momente delicate.

Pești 19.02 – 20.03

Odată cu venirea primăverii, îţi dorești din ce în ce mai mult să iubești și să fii iubit. Vrei o relaţie serioasă și ai toate șansele să te bucuri de ea. Chiar în aceste zile, ai putea începe o poveste de iubire frumoasă, intensă și cu perspective de viitor. Dar lipsurile financiare îţi vor da bătăi de cap.