Berbec 21.03 – 20.04   

Apar chestiuni importante legate de rude, frați, vecini sau educație. Poți fi privit ca un conducător sau poți să fii cel care rezolvă o problemă de familie. Faptul că nu ești dispus să cedezi teren, că nu accepți ca lucrurile să se facă decât după rețeta ta, ţi-ar putea crea probleme. 

Taur 21.04 – 21.05  

Te poţi lăuda cu o putere de concentrare și un spirit al observaţiei, incredibile. Tocmai de aceea vei reuși să găsești soluţii chiar și la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunţi. La serviciu dorești să te afirmi cu orice preţ și acest lucru îţi poate crea mici neînţelegeri cu colegii.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Ești pus în situaţia de a te implica în lucruri  importante care să-ţi majoreze câștigurile tale. Pornește la drum cu încredere! Este o perioadă bună să faci planuri financiare și să-ţi evaluezi capacitatea de lucru. Poți face progrese în ceea ce privește ameliorarea unor afecțiuni medicale.  

Rac 22.06 – 22.07   

Te iei cu alte treburi în aceste zile, numai cu cele strigente, nu. Aproape că-ţi dai singur planurile peste cap. Vei duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus inițial, dar mult mai greu și cu întârzieri care ţi-ar putea aduce penalizări. Comunicarea este  marcată de anumite blocaje.   

Leu 23.07 – 22.08  

Te concentrezi asupra succesului în carieră. Superiorii tăi îți cercetează munca în mod amănunțit, luând în considerare o promovare. Poți să intri în contact cu persoane experimentate în domeniul tău de activitate. Te ajută și buna dispoziţie de care te vei bucura acum.

Fecioară 23.08 – 21.09  

Atenția ta se îndreaptă mai mult spre visele și aspirațiile înalte. Visezi cu ochii deschiși. Îţi sunt favorizate deplasările și te vei simți foarte bine călătorind în scopuri financiare. Este și un timp excelent să publici un manuscris început demult. Chestiuni legale revin în centrul atenției.

Balanță 22.09 – 22.10  

Este o perioadă foarte bună să îi cauți pe aceia care te pot ajuta să ajungi să te bucuri de succesul în carieră. Începe prin conexiunile sociale sau organizațiile cunoscute de tine. Asocierea cu persoane inteligente și devotate aceluiași scop ca al tău este bine aspectată în acest interval.   

Scorpion 23.10 – 21.11  

Chestiuni care vizează propria sănătate sau mediul de lucru îţi atrag din nou, atenţia. Poți să fii înclinat spre a face schimbări în ceea ce privește locul de muncă. Mai bine savurează-ți victoriile și păstrează-ți modestia! Vei avea șanse mari să faci și bani. Doar puţină răbdare îţi trebuie.  

Săgetător 22.11 – 20.12  

Viața ta personală este cam inactivă, acum așa că poți să te odihnești într-un loc privat. Cauți liniștea, izolarea, retragerea din tumultul exterior pentru a face loc echilibrului interior. Îţi delimitezi un teritoriu, îți creezi un spațiu personal unde să fii doar tu cu tine și cu ce ai de făcut.

Capricorn 21.12 – 19.01

Săptămâna aceasta, ești mai conștiincios în ceea ce privește viața personală. Direcția ta în viață devine mai clară și scopurile sunt mai bine definite. Este timpul să te concentrezi cu stricteţe asupra a ceea ce vrei. Pur și simplu nu ai aceeași viziune asupra vieții cu cei din familia ta.     

Vărsător 20.01 – 18.02

Brusc, devii foarte preocupat de probleme legate de parteneriate și căsătorie. Ar fi cazul să te concentrezi și asupra compatibilităţii și cooperării. Partenerul tău poate avea vești importante.  E nevoie de o foarte bună organizare a activității tale. Ești avantajat și vei fi avansat profesional.

Pești 19.02 – 20.03

Ești mai conștient ca niciodată că familia te susține în ceea ce ţi-ai propus să faci pe viitor în plan profesional și personal. Dar în mintea și în sufletul tău încă mai există o rigiditate cu care ceilalți au de furcă. Reușești să creezi opoziție, să stârnești reacții contrare și controversate.