Berbec

Pentru câteva zile, te vei deconecta de la ritmul alert al vieții cotidiene.  Îţi rezervi puţin timp pentru tine și cei dragi inimii tale. Alături de familie te vei recrea și-ți vei reîncărca bateriile pentru încă o perioadă lungă în care nu vei ieși din muncă. Bucură-te, relaxează-te! E momentul tău.

Taur

Dacă ești singur, nu-ți mai faci griji că nu ai cu cine să-ți petreci vacanța! O frumoasă relație de dragoste se va înfiripa săptămâna aceasta și-ți va bucura sufletul tot sezonul. În cazul în care te afli deja într-o relație de cuplu furtunoasă, cel puțin pentru o perioadă te vei bucura de armonie.

Gemeni 

Zilele acestea sunt cele mai oportune oficializării relației de cuplu. Meriţi toate felicitările, chiar dacă nu mergi la starea civilă ci faceţi doar o mică logodnă sau abia îţi prezinţi partenerul familiei. Te afli într-o perioadă în care mai mult ca sigur ai inspiraţia de a face alegeri bune.  

Rac  

Ca în multe alte rânduri, ești nativul de sacrificiu. La serviciu vei trudi ore bune peste program, acasă cu greu vei reuși să asiguri cele necesare familiei, iar laudele, complimentele și recompensele financiare întârzie să apară. Dar copilul îți va face o surpriză care-ți va bucura sufletul.  

Leu

Din nefericire, căldura te va “arde la buzunare”. Săptămâna aceasta, te vei confrunta cu neajunsuri și neînțelegeri de tot felul. Pentru că te încăpăţânezi să faci totul numai după placul tău, dezamăgindu-i pe cei din jur, intri în conflicte cu șefii, colegii de serviciu și membrii familiei.

Fecioară

Zilele acestea par a fi perioada cea mai oportună pentru a-ți mări familia. Așadar, pregătește-te să primești această veste minunată. Copilul îţi va schimba viaţa radical. Dacă în relaţia de cuplu sunt diverse turbulenţe, prin copil se va restabili armonia. Zâmbetul și buna dispoziție, revin.

Balanță

Începi săptămâna în forță. Pentru tine se anunță zile cu adevărat fierbinţi, dacă ținem cont că vei munci la foc continuu. Se ivesc colaborări tentante dar, mare atenție la contractele pe care le vei semna! Dacă vei face alegerile bune, eforturile îți vor fi răsplătite negreșit.   

Scorpion

Intri în posesia unei sume importante de bani pe care o vei investi în doi timpi și trei mișcări. Fii cu băgare de seamă! Nu-ți risipi economiile pe lucruri aproape inutile, pentru că în următoarele săptămâni te-ai putea confrunta cu neajunsuri pricinuite de lipsurile financiare.  

Săgetător

După cum se vede, zilele acestea sunt ideale pentru a-ţi face noi cunoștinţe și a lega alte prietenii. Unele chiar se vor dovedi a fi de bun augur, din moment ce te ajută să evoluezi în plan personal și profesional. Pe unii dintre ei poți conta, pentru a pune bazele unor noi proiecte.

Capricorn

Dacă ai planuri serioase în ceea ce privește evo­luția profesională, ai ocazia să uimești cu priceperea și dăruirea ta. Mergi la șefi și prezintă-le proiectele pe care le-ai inițiat. Din momentul în care ai făcut acest pas, te poți considera cu o treaptă mai sus pe podiumul fruntașilor companiei.     

Vărsător

Apar oportunități de schimbare a locului de muncă și ar fi bine să nu le refuzi. Un job nou ți-ar putea îmbunătăți situația financiară și ăsta e unul din ţelurile tale acum, nu?! Analizează-ți foarte bine situația și alege postul care te reprezintă. Nu te vei mai întâlni prea curând cu o astfel de ofertă.

Pești

Preocupat de bani, de problemele și de grijile cotidiene, ți-ai neglijat starea de sănătate și încep să apară anumite probleme. Ţi-ar prinde bine să te relaxezi pe malul mării sau să respiri aerul curat de la poalele munților. Dacă n-ai un partener de viaţă, mergi cu familia!