Berbec

Evoluezi tot mai mult în relația cu partenerul de cuplu iar acest lucru îți va aduce relația la un alt nivel. Cu toate acestea, ar putea exista unele întârzieri minore în procesarea mesajului de către familie. N-ar fi rău să încerci să descoperi dedesubturile și să lămurești situația.

Taur

Te poţi aștepta la unele schimbări care nu prea-ți sunt favorabile în plan financiar. În mod surprinzător, câștigurile încep să vină din orice ai iniția. Dar, cum în cazul tău, orice noroc e urmat de un ghinion, banii vin la pachet cu neînțelegeri și atribuții care te-ar putea depăși.

Gemeni

O cunoștință îți lansează o propunere bună pentru investiții în proprietăți. La prima vedere s-ar zice că te interesează în mod deosebit dar, analizând situația sub toate aspectele ei, începi să ai îndoieli cu privire la planurile de investiții și tinzi să te retragi. Mai cere și alte sfaturi!

Rac

Și pentru tine va fi o perioadă favorabilă schimbărilor în domeniul de activitate. Îți vor ieși în cale oamenii potriviţi, la locul potrivit care îți vor oferi un sprijin real în ceea ce vei dori să faci. Te așteaptă perspective din ce în ce mai bune în carieră. Fii mai curajos și încrezător!

Leu

Săptămâna începe cu vești bune în ceea ce privește punerea în aplicare a unor proiecte mai vechi. Dacă vrei să pornești la drum pe cont propriu, acum este momentul ideal de a da curs ideilor tale inovatoare! Cu puțină strădanie, vei cunoaște succesul fără să aștepți prea mult.

Fecioară

A venit momentul să-ți iei o pauză pentru a-ți reîmprospăta forțele. Randamentul la serviciu nu mai este la nivelul la care cândva, îi surprindea în mod plăcut până și pe șefii cei mai pretențioși. Cere câteva zile libere și mergi să te relaxezi, să-ți pui ordine în gânduri. Te ajută mult!

Balanță

În aceste zile, ți se ivește o ocazie numai bună pentru a-ți demonstra talentul în ceea ce faci. Oricât de stresat și de epuizat ai fi, încearcă să-ți dai silința ca să iasă totul bine. Vei avea numai de câștigat. După faptă, și răsplată! Va fi un pas important în profesie.

Scorpion

O să-ți dorești să evadezi din cotidian și să tră­iești din plin, simplitatea și sentimentele frumoase, exact așa cum visezi de multă vreme. Din păcate pentru tine, acum mai mult decât oricând, vei fi solicitat să depui energie și să te mobilizezi cât mai bine, să-ți ajuți echipa de lucru.

Săgetător

Este posibil să primești o ofertă de lucru pentru care va trebui să muncești mult în această perioadă așa că, vacanța trebuie reprogramată. Noroc că mulți te îndrăgesc și își unesc forțele pentru a te ajuta, în felul lor. Nici banii nu-ți vor lipsi din buzunar în aceste zile.

Capricorn

Primești vești bune de la serviciu. Este vorba despre o promovare în funcţie dar, nu și de mult așteptata mărire de salariu. Poți avea dificultăți în a face față chiar și unor probleme minore la locul de muncă. În orice caz, cineva îți pune bețe-n roate și nu te lași mai prejos.

Vărsător

În sfârșit, a venit momentul să scapi de datoriile care au pus mari presiuni asupra ta în ultima vreme! Fără tensiune și situații conflictuale, începi să-ți recapeți starea de bună dispoziție care ți-a adus succesul, cândva. Devii o companie tot mai plăcută și câștigi simpatii.

Pești

Planurile tale în ceea ce privește viitorul profesional, sună promițător atât pentru tine cât și pentru colaboratorii și superiorii ierarhici. Noile propuneri de lucru par a avea șanse de reușită, dar trebuie să cauți cu atenţie și micile neajunsuri, care sigur sunt acolo.