Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost depus, vineri, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Aproximativ 100 de persoane care au cunoscut-o pe marea actriță de pe scenă sau din fața micilor ecrane, dar și actori, printre care Mitică Popescu, Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, președintele UCIN, Laurențiu Damian, s-au aflat în fața teatrului și au aplaudat.

În foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” s-au depus deja mai multe coroane de flori.

„Simt că este o pierdere pentru teatrul românesc. Eu am cunoscut-o doar pe scenă, am ascultat piese de teatru la radio, am văzut-o la televizor”, a afirmat Adrian Stănescu, un tânăr de 30 de ani, care a așteptat, încă de la ora 10,00, să-i aducă un ultim omagiu actriței.

„A fost o actriță unică, căreia i-am admirat forța de viață. Este o pierdere uriașă pentru lumea artistică”, a spus și Veronica Mihai.

Actrița Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată joi, la locuința sa din Capitală. Moartea artistei a fost cauzată de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viața, a informat Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București.