Berbec    21.03 – 20.04

Ai în față o perioadă importantă în plan profesional. Se conturează o etapă nouă, cu multă activitate, sarcini de lucru de anvergură, relații colegiale tumultoase. Este rost de obținere a unor colaborări cât se poate de fructuoase, cel puțin pentru un an de zile de acum înainte.

Taur    21.04 – 21.05

Te așteaptă noutăți sentimentale. Se lămuresc animozitățile vechi atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Totuși, discordia este prezentă, așa că mai pot apărea discuții aprinse. Cu o deschidere sinceră spre dialog și cooperare, totul se rezolvă favorabil.

Gemeni     22.05 – 21.06

Treburile gospodărești și relațiile familiale îți atrag atenția în mod deosebit în această săptămână. Se deschide o nouă etapă domestică, astfel că reamenajările de decor, îmbunătățirea condițiilor locative chiar mutarea într-o locație nouă vor fi luate în calcul.

Rac    22.06 – 22.07

Este vremea marilor schimbări pentru tine. Înnoiri pe toate planurile, direcții noi de viață și activitate, abordarea situațiilor și relațiilor în care ești implicat printr-o altă filozofie de viață. Cultivă-ți gândirea pozitivă și orientează-te spre a relaționa cu alți oameni!

Leu    23.07 – 22.08

Relațiile cu apropiații reprezintă o temă importantă, deoarece se conturează relații noi. Cele vechi se vor dizolva încet, sigur și discret, făcându-le loc altora de o mai bună calitate. Studiile te vor atrage în mod special, unele chiar
fiindu-ți necesare în progresul profesional.

Fecioară    23.08 – 21.09

Prieteni și susținători noi vor apărea în preajma ta, în aceste zile. E momentul să te desprinzi de relațiile vechi. Chiar dacă unele situații vor implica și reproșuri, fii prudent și îndepărtează-te de toate acestea și de oamenii care s-au dovedit neserioși până acum.

Balanță    22.09 – 22.10

Se petrec multe lucruri, în mod special în relația cu șefii. Este posibil să obții o funcție de conducere sau măcar aprecierea și susținerea sinceră a superiorilor ierarhici. Totuși, ai tendința de a riposta aproape la orice. Fii prudent și evită conflictele! Se pot întinde pe perioade lungi.

Scorpion    23.10 – 21.11

Ești foarte discret și foarte bine îți este așa. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile de viață și pentru a-ți remodela concepțiile după care îți ghidezi deciziile și acțiunile. Pot interveni neplăceri privind sănătatea și ar fi bine să iei în serios orice semnal al organismului.

Săgetător    22.11 – 20.12

Lucrurile nu sunt ceea ce par pe plan financiar și există compromisuri pe care le faci în acest interval. Nervozitatea din weekend este justificată, luând în considerare modul în care ești tratat de fa­milie. Poți fi supus unei judecăți de zile mari și nu ai nici cel mai mic argument pentru a te apăra.

Capricorn    21.12 – 19.01

Ești animat de gânduri mărețe, idealuri nobile și de filozofii noi de viață. Sunt momente speciale în care îți vei schimba radical mentalitatea și felul în care te raportezi la oameni și fapte. Se conturează o perioadă în care sunt șanse de evoluție personală și profesională.

Vărsător    20.01 – 18.02

Acordă atenție sporită segmentului financiar, mai ales secțiunii bunuri comune cu alții, moșteniri și partaje! Ți se deschide o etapă de câștig, fiind lămurite chestiuni financiare și materiale trenante. Demersurile privitoare la investiții și la achitarea datoriilor vor fi pe termen lung.

Pești    19.02 – 20.03

Se animă foarte mult segmentul partenerial. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este bine să te desprinzi de relațiile și situațiile care nu mai funcționează.