COMUNICAT DE PRESA


                   În saptamâna 18.04 -25.04.2012, angajatorii din Judetul Ilfov ofera un total de 234 locuri de munca vacante, din care 41 pentru studii superioare, 94 pentru studii medii, 25 pentru muncitori calificati si 74 pentru muncitori necalificati.

Profesiile, meseriile sau ocupatiile în care agentii economici din judetul Ilfov ofera locuri de munca sunt: consilier tehnic, programator, consultant în informatica,  farmacist, agent vânzari, tehnician gestiune stoc, tehnician masini si utilaje, agent comercial, operator introducere/validare si prelucrare date, editor imagine, asistent farmacist, reprezentant commercial, picher, gestionar deposit, lucrator comercial, guvernanta, pontator, casier, asfaltator, stivuitorist, controlor calitate, sofer autocamion/masina de mare tonaj, ambalator manual, încarcator-descarcator, manipulant marfuri, paznic, comisioner, vânzator ambulant de produse nealimentare. 

            Conditiile de angajare, valabilitatea ofertei si informatiile suplimentare despre fiecare loc de munca în parte se  pot obtine la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca – Ilfov, din str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, Bucuresti, la telefon (021) 330.20.14, 0785/280.308; 0785/280.309, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov, www.ilfov.anofm.ro,  sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. – Ilfov din: Buftea, Clinceni, Saftica, Jilava, Voluntari, Pantelimon.