Pentru a încuraja practicarea sporturilor pe gheață în rândul celor mici și a le crea acestora obișnuința de a face mișcare, asigurându-le astfel premisele pentru o dezvoltare armonioasă, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani au acces gratuit la patinoarul Telekom Arena din Otopeni, în timpul programului cu publicul, începând cu 12 ianuarie 2017.

Pentru siguranța copiilor, accesul pe gheață se va face obligatoriu cu patine duble și cască de protecție, care vor fi puse la dispoziție doritorilor la patinoar.

De asemenea, grupurile organizate de copii și elevi, cât și juniorii care practică hochei sau patinaj, beneficiază de gratuitate la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe întreg parcursul anului.

Citește și: Patinoarul lui Țiriac din Otopeni, la capacitate maximă în prima zi de funcţionare din 2017

Patinoarul Telekom Arena este deschis pentru publicul larg de luni până vineri între orele 19:00-20:40, iar sâmbăta și duminica în două intervale orare, 11:00-12:40 și 18:00-19:40.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Patinoarul este situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni), vizavi de Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Fundația Țiriac este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care s-a născut la inițiativa și din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România. Activitățile fundației susțin, de asemenea, societatea în ansamblul său, oferind suport persoanelor aflate în situații dificile de viață. Mai multe detalii despre activitatea fundației se regăsesc pe www.fundatiaiontiriac.ro.