Vara aceasta, Mogoșoaia a devenit o destinație de senzație. Iubitorii sporturilor pe apă se vor distra și se vor aventura nu la malul mării, ci la Acvamania, primul parc nautic gonflabil din România.

  Vrei senzații tari? La­cul Mogoșoaia este lo­cul ideal pentru a te rela­xa, revigora și a te bucu­ra din plin de frumusețile naturii în zilele toride de vară. Vineri, într-o atmo­sferă de poveste, a avut loc inaugurarea parcului nautic Acvamania, care este deja accesibil publi­cului pasionat de sportu­rile pe apă. Iar dacă vremea ține cu noi, parcul va fi deschis până după 15 sep­tembrie. La Mogoșoaia, ni­ciodată nu te vei plictisi.

  Senzațiile pe care le vei trăi prin jocurile cu tram­buline, catapulte și re­stul articolelor sportive plutitoare sunt unice. Vi­no să descoperi miste­rul primului parc acvatic gonflabil, din România! Parcul este deschis zil­nic, de la 10.00 la 20.00. Iar prețurile sunt accesibi­le, chiar și în ca­zul în care ai un buget restrâns. Dacă zăbovești mai mult de o oră, vei avea reduceri la pachetul de servicii.

  Emilia Câmpeanu

organizator

“Vrem să atragem oamenii către natură și sporturi nautice”

 Aerul curat, răcoarea, frumusețea și mireasma trandafirilor multicolori te îmbie și te umplu cu energie încă din prime­le momente petrecute în Parcul Mogoșoaia. “Acva­mania este un parc atipic. Baza parcului este forma­tă din module gonflabile, interconectate care oferă piste de alergare, toboga­ne, catapulte, trambuline. Pasionații de sporturi ac­vatice au la dispoziție caiac-canoe, hidrobiciclete, stand up paddle, scutere submersi­bile, catamaran gonflabil. Vrem să atragem oame­nii către natură și sporturi nautice”, ne-a explicat or­ganizatorul Emilia Câm­peanu.

  Ștefana Mireț

relații publice Primăria Mogoșoaia

“Locuitorii comunei Mogoșoaia au reducere 25%”

 

Distracție fără riscuri

Salvamari și per­soane calificate instru­iesc vizitatorii cu privire la folosirea obiectelor din dotare. În plus, la intrarea în parc, fi­ecare persoană primește ves­ta și echipamentul de protecție. Tocmai de ace­ea, este permis și acce­sul copiilor cu vârste de peste 5 ani și înălțimea de peste 1,22 m.

“Este singurul parc acvatic din România con­ceput pe sistem modu­lar. Le oferim locuitori­lor o alternativă excelen­tă de petrecere a timpu­lui liber. Locuitorii comu­nei Mogoșoaia vor bene­ficia de reduceri de 25%. Trebuie doar să vină cu actul de identitate și să-l prezinte la intrarea în parc”, ne-a spus Ștefana Mireț, specialist în ca­drul departamentului de relații publi­ce al Primăriei Mogoșoaia.

 Detalii pe www. kulturestock.ro