ANUNŢ

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de 45 de locuri de muncă pentru stagiari în domeniul agricol şi în domeniul zootehnic, în Danemarca. Dintre cele 45 de locuri de muncă pentru stagiari, 25 sunt în sere şi ferme de pomi fructiferi şi 20 de locuri de muncă sunt în ferme de creşterea animalelor (porci, vaci).

În domeniul legumiculturii şi pomiculturii sunt solicitaţi 25 de stagiari cu vârstă cuprinsă între 18-30 de ani, abolvenţi ai unui liceu agricol şi/sau universităţi  de ştiinţe agricole şi medicină veterinară, specializările agricultură şi holticultură,  în anul 2011. Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe foarte bune de limba engleză, carnet de conducere şi experienţă în condusul tractorului, acestea constituind un avantaj. Candidaţii trebuie să demonstreze responsabilitate şi flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor, motivaţie pentru munca grea şi noi experienţe. Salariul oferit este de 1260 euro brut pe lună, după reţinerea contribuţiei de asigurări sociale, chiria lunară şi impozitul. Durata contractului este pe o perioadă de 6-18 luni, programul de lucru este de 37 de ore săptămânal, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Termenul limită pentru aplicarea cv-ului EUROPASS este până la data de 01.05.2012. Unii angajatori oferă cazare lângă ferme, contracost, chiria plătită pentru o persoană fiind între 200-300 Euro/lună. Actele se trimit direct domnului Jorgen Udall Ekman, jue@workindenmark.dk..

În domeniul zootehniei sunt solicitaţi 20 de stagiari cu vârstă cuprinsă între 18-30 de ani, absolvenţi ai unui liceu agricol şi/sau universităţi de ştiinţe agricole şi medicină veterinară, specializările zootehnie şi medicină veterinară, în anul 2011. Carnetul de conducere pentru tractor constituie un avantaj. Experienţa în creşterea animalelor, responsabilitatea, flexibilitatea în îndeplinirea sarcinilor şi a programului de lucru, motivaţia pentru munca grea şi noi experienţe constituie de asemenea un avantaj. Sarcinile care trebuiesc îndeplinite sunt hrănirea animalelor, ajutor la naştere, diverse tratamente (injecţii, castrare etc.) curăţarea grajdurilor, sortarea animalelor după mărime. Salariul oferit este de 1260 euro brut pe lună, după reţinerea contribuţiei de asigurări sociale, chiria lunară şi impozitul. Durata contractului este pe o perioadă de 6-18 luni, se lucrează 37 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare.Unii angajatori oferă cazare lângă ferme, contracost, alţii vă pot sprijini pentru a găsi cazare în apropierea fermei. Termenul limită pentru aplicarea CV- ului EUROPASS este până la data de 11.04.2012. Actele se trimit pe adresa de e-mail: west@workindenmark.dk. Menţionaţi în subiectul mesajului Agriculture trainee from Romania.