Petrăchioaia

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 706

Prezență la vot 69,43%

Mihai DOBRE

(PNL) 57,57%

Consiliul Local Petrăchioaia

Număr de mandate  – 13

Ponderea voturilor valabil exprimate

PNL – 7 mandate (50,10%)

PSD – 5 mandate (33,80%)

AUR – 1 mandate (9%)

Duminică, cetățenii din comuna Petrăchioaia au demonstrat un spirit civic remarcabil, ieșind în număr mare să-și exercite dreptul de vot, în pofida temperaturilor ridicate.

Primarul Mihai Dobre, care a reușit să convingă electoratul care l-a votat într-o proporție importantă pentru un nou mandat, ne-a declarat că procesul electoral se desfășoară fără incidente, susținătorii domniei sale votând ”pentru continuitate, fiindcă avem foarte multe lucruri începute care trebuie terminate și multe proiecte de viitor. Avem o sală de sport care se construiește cu implicarea CJ Ilfov, a Consiliului Local și Primăriei Petrăchioaia. Avem 20 de străzi pe care le dorim asfaltate, 15 dintre acestea le-am asfaltat deja și ne dorim ca celelalte cinci să le asfaltăm prin Programul ”Anghel Saligny”. De asemenea, ne dorim să extindem rețeaua de canalizare în satul Vânători. Am introdus apă în toată comuna, 80% am realizat și conducta de canal și refulare cu toate accesoriile ei. Suntem bine. Ne pregătim pentru igienizarea școlilor, Ziua comunei Petrăchioaia și multe alte proiecte care duc la dezvoltarea localității noastre”, a spus edilul reales pentru un mandat de patru ani – cel de-al patrulea!

Acesta a mulțumit locuitorilor comunei pentru prezența la urne, pentru faptul că oamenii au avut răbdare, dar mai ales pentru încrederea acordată

”Mă simt onorat sa vă reprezint în continuare, pentru că deși s-a dus o campanie de denigrare violentă asupra mea și a familiei mele, votul dumneavoastră a confirmat faptul că faptele întotdeauna cântăresc mai mult decât vorbele, iar puterea cea mai mare este la dumneavoastră! Mă angajez să rămân primarul tuturor, să rămân în sprijinul dumneavoastră și să continuam împreună dezvoltarea localității noastre!”, a adăugat edilul.