În jurul orei 16.30, în secţia de votare 220 din Moara Vlăsiei se prezentaseră la vot 647 persoane, iar pe lista permanentă a secţiei erau înregistraţi 1.817 alegători. Dintre cei care votaseră deja, aproape 100 au venit din afara localităţii și au votat pe listele suplimentare.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov nr. 476, ediția print

Andrei Filip, primarul localităţii, și viceprimarul, Florin Cucu, și-au exprimat votul încă de la primele ore ale dimineţii, alături de alţi cetăţeni ai comunei. În această secţie de votare a existat un flux constant de alegători, fiind mereu 3-4 persoane în așteptare.

La secţia de votare 222 s-a înregistrat un aflux mare de alegători și, evident, s-au format și cozi. Aici au fost arondate 1.563 persoane, iar în jurul orei 17.00, își exprimaseră opţiunea electorală aproximativ 700 de persoane, dintre care peste 100 pe liste suplimentare. Președintele de comisie ne-a declarat că nu au fost semnalate incidente, existând un flux constant de alegători, cu excepţia orelor prânzului, când a fost cel mai mare număr de votanţi.