˜ Copreședintele PNL îi sugerează premierului, Victor Ponta, aflat în vacanță în SUA, ”să își ia de tot vacanță din politică“

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la finele săptămânii trecute, potrivit Hotnews, că alegerea lui Liviu Dragnea, în funcția de președinte interimar al PSD, înseamnă „întoarcerea baronilor locali la conducere“, „o întoarcere a PSD cu 25 de ani în urmă!“.

”Pentru mine, soluția Dragnea înseamnă o întoarcere a PSD-ului cu 25 de ani în spate, înseamnă susținerea lui Ion Iliescu, pe care ați văzut-o, pentru Dragnea, și înseamnă întoarcerea baronilor locali la conducere. Probabil că ați văzut că sprijinul pentru Dragnea a fost de la aceștia, i-a reactivat deja într-o serie de filiale. PNL e destul de puțin interesat de măcelul din PSD. Din păcate, această luptă internă, extrem de agresivă, între Dragnea și Ponta și reglarea de conturi în interior, afectează actul de guvernare. Vorbeam de infrastructură, dar și legat de absorbția de fonduri europene, cifrele sunt dramatice‘‘, a afirmat copreședintele PNL Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

 

O problemă de integritate

Gorghiu a adăugat că este și „o problemă de integritate în PSD“. ”Mai e și o problemă de integritate, pentru că, fără să consider vinovat pe nimeni din PSD, până nu văd o hotărâre definitivă din partea instanțelor judecătorești, cred că e o problemă de onoare și de ce vrei tu să transmiți ca țară, atunci când liderul principalului partid de pe stânga eșicherului politic, care susține Guvernul, are în frunte un președinte condamnat și mai are și un premier urmărit penal. Nu cred că sunt vinovați și le urez succes să își demonstreze nevinovăția‘‘, a mai spus Alina Gorghiu.

Urare de vacanță!

 

La final, Gorghiu a mai afirmat și că premierul ar trebui să își ia de tot vacanță din politică. ”Fiecare merită o vacanță. Din păcate, premierul tot are vacanță în ultima vreme. I-aș sugera să își ia de tot vacanță din politică, ăsta e singurul mesaj onest pe care pot să îl transmit‘‘, a mai adăugat Alina Gorghiu, în conferința de presă, întrebată de jurnaliști ce mesaj are pentru premierul Victor Ponta, care a plecat în vacanță.