Astăzi a apărut nr. 359 al Jurnalului de Ilfov. 

Vă invităm să citiți în paginile publicației noastre despre programul de succes al Primăriei din Moara Vlăsiei – ”O ZI LA MARE, PENTRU FIECARE”, prin care locuitorii din comună pot să ajungă pe litoralul românesc, la un preț aproape simbolic, având asigurate transportul, masa, plaja și ….distracția!

Tot aici puteți citi care sunt realizările primului an dintr-un nou mandat, ale primarului din Clinceni, Adrian Budeanu, dar și despre Programul Național Apicol 2017-2019, în cadrul căruia apicultorii pot depune cereri pentru sprijin financiar.

Mai puteți citi, de asemenea, care sunt noutățile sistemul de pensii de stat. Sau care sunt rezultatele celor mai recente controale ale Direcției Silvice Ilfov, în pădurile din județ. De la Liceul ”Dumitru Dumitrescu” din Buftea vin informații interesante pentru părinți și elevi, și, tot legat de învățământ, în Jurnalul de Ilfov puteți citi despre rezultatele care ne onorează, la Evaluarea Națională, dar și despre clasarea, din păcate, pe ultimul loc la nivel național, la examenul de Bacalaureat.

Vă invităm să ne citiți!