Aviz călătorilor cu avionul! Controlorii de trafic aerian din România intră mâine în grevă generală. Încă nu se știe cu exactitate intervalul în care vor avea loc protestele.

 

Nemulțumiți de modul în care este gestionată compania, controlorii de trafic aerian vor intra mâine, în grevă generală. După discuțiile avute astăzi la Ministerul Transporturilor cu ministrul Răzvan Cuc, cu patronatul ROMATSA și sindicatul ATSR, liderul sindical Gabriel Tudorache a anunțat că există șanse mari ca greva să se oprească într-un interval relativ scurt.

Gabriel Tudorache, președintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România: „Este imposibil de a aprecia că va fi vorba despre două-trei ore sau o oră și ceva”

„Ceea ce putem să vă spunem în momentul de față este că în urma discuțiilor cu domnul ministru (n.r. – ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc) și cu reprezentanții, atât ai Ministerului Transporturilor, cât și a autorităților aeronautice din România, există șanse destul de mari ca această grevă generală pe care am anunțat-o pe perioadă nedeterminată să se poată opri într-un interval de timp relativ scurt. Este imposibil de a aprecia în acest moment, exact, că va fi vorba despre două ore, trei ore, o oră și ceva”, a spus Gabriel Tudorache, președintele Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), potrivit Agerpres.ro.