Call center – 0800.806.806

În perioada 27 – 30 septembrie, în cadrul ”Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul poliției rutiere”, din cadrul Campaniei naționale ”M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Direcția Anticorupție pentru municipiul București și județul Ilfov au desfășurat activități preventive destinate polițiștilor formațiunilor de poliție rutieră, precum și participanților la trafic din Capitală și din Ilfov.

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 569, ediția print

Cu această ocazie, cu sprijinul lucrătorilor de poliție rutieră din cadrul DGPMB și IPJ Ilfov, au fost distribuite peste 600 materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul ”Abaterile pot fi semnalate la Call center Anticorupție 0800.806.806”, participanților la trafic aflați în sectorul 1 – zona Fântânii Miorița, în sectorul 4 – zona B-dul. Tineretului și în Ilfov, pe raza  localității Șindrilița. Cetățenii cu care lucrătorii de poliție și cei anticorupție au intrat în contact au fost încurajați să sesizeze faptele de corupție de care iau la cunoștință, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupție.

Campania națională ”M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, iar prin implementarea ei se dorește consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății. Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau pe link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.