Nicolae Nasta, în vizită la Gruiu
În plină campanie electorală, marți, 27 noiembrie 2012, candidatul USL la Senat, Nicolae Nasta însoțit de primarul comunei, Ion Samoilă și de vicepreședintele Consiliului Județean, Mihai Barbu s-au întâlnit cu alegătorii din comuna Gruiu și cu cei din satul Siliștea. Întâmpinat cu prietenie de locuitori, Nicolae Nasta i-a întrebat pe oameni care le sunt păsurile și cum ar putea să-i ajute din viitorul fotoliu de senator. Susținut politic de primarul Ion Samoilă și de Consiliul Județean prin vicepreședintele Mihai Barbu, Nicolae Nasta le-a transmis alegătorilor că-i așteaptă la vot pe 9 decembrie pentru a decide binele comunității din care fac parte.

 

De Ziua Națională, Hubert Thuma a fost la Jilava
Câteva sute de persoane, au participat sâmbătă, de 1 Decembrie la un miting electoral în comuna Jilava. La manifestare a fost prezent și candidatul în Colegiul 3 Ilfov, Ştefan Petru Hubert Thuma. El şi-a manifestat ataşamentul faţă de valorile naționale și s-a remarcat prin faptul că a semnat Pactul pentru Basarabia, o iniţiativă a Platformei Civice Acţiunea 2012 care susține revenirea Basarabiei la Patria Mamă.
Atmosfera a fost de mare sărbătoare  sâmbătă, în comuna Jilava. Cei care au participat la mitingul USL s-au adunat în fața sediului PNL încă de la ora 10 dimineața cu scopul de a susține schimbarea în bine a României. Nu puțini au fost cei care au vrut să îl cunoască și să îi pună întrebări candidatului la Camera Deputaților din colegiul 3 Ilfov, Ștefan Petru Hubert Thuma. După un marș desfășurat pe străzile localității, participanții s-au strâns la o masă festivă organizată de William Oaie, coordonatorul Centrului de Incluziune Socială Jilava și de Consiliul Local al localității. După tradiționala fasole cu ciolan și  țuică fiartă, localnicii au început să și spună supărările dar și doleanțele oficialilor, dar mai ales candidatului Hu­bert Thuma. În general, problemele pe care le întâmpină zilnic jilăvenii, sunt cam aceleași cu cele din mai toate localitățile din Ilfov care au bugete mai mici. Mai precis, rezolvarea problemelor cu transportul în comun, a canalizării, a iluminatului public, dar și crearea de noi locuri de muncă. Viitorul deputat a asigurat oamenii că aceste doleanțe le vor fi îndeplinite și că se va implica în toate proiectele pe care și le-a propus pentru acest mandat.

 

Gabriela Vrânceanu-Firea și Ninel Peia printre alegătorii din Vidra
În ziua sărbătorii de 1 Decembrie, ne-am intersectat în comuna Vidra cu alți candidați USL, Gabriela Vrânceanu-Firea și Ninel Peia, primiți cu bucurie de locuitori. Doamna Firea a fost foarte lăudată pentru ia înflorată pe care a purtat-o.