„Caravana Poveștilor” străbate din nou Bucureștiul și împrejurimile, pentru că anul acesta merge și în 6 comune din județul Ilfov. Începând de mâine şi până pe 17 septembrie, în fiecare duminică toţi copiii au accesul gratuit la atelierele de lectură şi nu numai.

 

Prima oprire va fi chiar mâine, 2 iulie în comuna Berceni, aproape de Primărie, în locul în care, astă iarnă a avut loc Târgul de Crăciun. „La orele 18.00 dăm startul unei după-amieze de poveste! Vom citi, vom fi creativi la ateliere felurite și vom râde împreună cu voi la nelipsitul teatru de păpuși. Dacă atelierele de lectură şi teatrul de păpuşi au rolul de a stimula imaginaţia copiilor, atenţia şi capacitatea de concentrare, atelierele de creativitate îi vor ajuta să-şi înfrângă timiditatea, să socializeze unii cu alţii dezvoltându-şi, în acelaşi timp, aptitudinile practice”, spun organizatorii.

DSC_7959

  • Evenimentul se desfăşoară după următorul program:

– atelier de lectură (între 18.00 şi 19.00),

– atelier de creativitate (între 19.00 şi 20.00),

– teatru de păpuşi (de la 20.00 la 21.00).

„Caravana Poveștilor Ediția a 2-a” este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

DSC_2908