Carla’s Dreams prezintă o nouă piesă, „ANTI CsD”, de pe albumul „Anti Exemplu”, iar videoclipul, postat pe YouTube, are deja, vineri, peste o jumătate de milion de vizualizări și peste 2.900 de comentarii.

Single-ul „Anti Exemplu”, care dă numele albumului, are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Albumul va fi lansat pe 13 mai, la Arenele Romane.

Piesa „Anti CSD” este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, alături de care au lucrat pentru piesele „Te rog”, „Cum ne noi”, „Sub pielea mea (eroina)”, „Acele”, „Imperfect”. Versurile sunt semnate tot de Carla’s Dreams și sunt postate pe contul de YouTube.

Videoclipul a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlacă, DoP George Secrieru, BR Films, echipa cu care Carla’s Dreams lucrează la toate videoclipurile lor.

„În Anti Exemplu, ne-am permis câteva licenţe, chiar şi titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare, în diferite viziuni”, au spus cei de la Carla’s Dreams, citați de News.ro.

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane, din mai 2016, a fost un eveniment sold out, cu peste 5.000 de fani. În 2015 şi 2016, single-urile lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor şi televiziunilor de specialitate săptămâni întregi.

Carla’s Dreams sunt câştigătorii ediţiei din 2016 a Media Music Awards, cu opt premii câştigate la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”.

Artiştii moldoveni au avut colaborări cu artişti de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia. Cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube cu piesa „Sub pielea mea”, pe locul 11 pe Shazam în lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereşte şi alte ţări, în afară de România şi Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franţa, Croaţia, Turcia, Finlanda, Austria, scrie News.ro.