Cea mai mare companie din lume după valoarea de piaţă, a strâns rezerve de numerar de 117,2 miliarde de dolari, bani cu care ar putea cumpăra peste 13 milioane de automobile Dacia Logan sau ar putea hrăni fiecare persoană din lume cu câte patru burgeri Big Mac de la McDonald’s. Compania ar putea finanţa cheltuielile bugetu-lui statului român timp de aproape patru ani, sau ar putea plăti dintr-un foc datoria externă pe termen mediu şi lung a României. 

Cu această sumă, compania ar putea achiziţiona 5,8 miliarde de tricouri la 19 dolari bucata sau câte un laptop de aproximativ 1.000 de dolari pentru jumătate din şomerii lumii, peste 200 de milioane la număr. Apple ar putea angaja 1,8 milioane de agenţi de pază timp de un an, cu un salariu anual de 60.000 de dolari. Pentru un salariu de 120.000 de dolari pe an, Apple îşi permite să angajeze timp de un an 917.000 de bucătari sau să cumpere câte şapte autoturisme Ferrari pentru fiecare anga-jat. 

Din propriul catalog de produse, compania ar putea cumpăra 202 milioane de laptop-uri ­Macbook Air sau ­Macbook Pro, 275 milioane de iPad-uri, 533 milioane de iPhone-uri sau iPod-uri sau 3,8 miliarde de perechi de căşti.