În fiecare an, iepu­rașul vine cu daruri îndrăgite nu numai pentru copii, ci și pentru cei mari. Dacă ești în pană de idei, îţi oferim câteva sugestii pentru a-i face par-tenerului(ei) o surpriză plăcută de Paște.
Un ou cu un mesaj de dragoste
Nu trebuie să fii un pictor desăvârșit ca să faci un ou special, personalizat pentru fiinţa dragă. Încearcă-ţi talentul și după ce vopsești un ou, scrie pe el un mesaj de dragoste sau lipește o poză cu voi doi. Poate fi chiar poza voastră preferată. De ce nu?
Transformă-te în iepuraș
Provoacă-ţi partenerul de viaţă la tot felul de jocuri cu tematică. Dacă până acum nu îndrăzneai, Sărbătorile sunt ideale pentru a proba un costum de iepuraș. Sur-prinde-l cu urechiușele tale roz, lasă-te admirat(ă) îmbrăcat(ă) în costumul cel nou și oferă-i cadoul pe care știi că și l-a dorit cu ardoare. Sau… fii chiar tu cadoul său.
Strecoară-i un bileţel în oul de plastic
Ești o fire romantică? Oferă-i un ou de plastic în care să strecori un bilet pe care să așterni trecutul vostru amoros. Poţi scrie doar câteva cuvinte de dragoste care descriu cel mai bine cum a fost relaţia voastră în anul care a trecut.