Osteoporoza afectează cu precădere sistemul osos al femeilor. Pierderea cu ușurință a mineralelor esențiale și absorbția îngreunată de nutrienți provoacă în timp reducerea densității osoase. Cea mai modernă și mai eficientă tehnică de tratare a osteoporozei este disponibilă acum și în România.

La femei, pierderea densității osoase începe odată cu instalarea menopauzei, iar la bărbați apare între 20 și 40 de ani. Peste 40% dintre femei sunt afectate de osteoporoză și 20% dintre bărbați. Un lucru este cert: pe lângă brâul ortopedic și exerciții terapeutice, medicina integrativă aduce în lumină o nouă soluție: tehnologia Nanopulse Papimi! Global Wellness System, Centrul de Recuperare și Medicină Integrativă, vine în ajutorul celor ce suferă de osteoporoză cu o evaluare holistică în baza căreia se stabilește un protocol personalizat ce include întotdeauna tratamentul cu aparatul Papimi. Este o metodă eficientă și rapidă pentru prevenirea și recuperarea în regim de urgență și pe termen lung a pacienților cu probleme osteoarticulare sau musculo-scheletale inclusiv hernia de disc, spondiloza cervicală, artroza putând fi tratate cu succes.

 

Terapia este necesară și pentru întărirea imunității

“Papimi este un generator de impulsuri electromagnetice înalt pulsate cu perioadă foarte scurtă de atac care nu se limitează numai la terapia durerii sau reabilitării. Acesta poate fi folosit și pentru reglarea imunității, corecția deficitelor energetice, fiind o primă abordare în afecțiunile oncologice. Alături de tratamentul cu Papimi în cadrul protocoalelor noastre includem și teste pentru depistarea intoleranțelor alimentare care reprezintă cauza inflamațiilor acumulate în organism, precum și soluții rapide de remineralizare a organismului”, spune Aurelia Dumitru, director general în cadrul Global Wellness System.

 

Cum acționează?

 

Câmpurile electromagnetice pulsate aplicate în mod corespunzător, proporționate la nivelul întregului corp, au beneficii clinice clare în tratamentul bolilor osoase și durerile asociate acestora, cauzate de multe ori de micro-fracturi în vertebre. În plus, durerile articulare cauzate de tasarea straturilor de cartilaj pot fi tratate cu succes, prin stimulare electrică. Terapia crește presiunea parțială a oxigenului și transportul calciului, fiind astfel stimulată repararea și creșterea cartilajului, prevenind măcinarea oaselor. Aceasta este cea mai nouă metodă non-medicamentoasă de îndepărtare a durerii din organism și chiar cea mai revoluționară care ajută organismul să se refacă singur. Impulsurile magnetice pătrund până la 15 cm în țesut și au un puternic efect antiinflamator, decontracturant, antialgic, reducând durerea prin modularea transmiterii semnalului dureros, încetinirea eliberării moleculelor proinflamatorii, îmbunătățirea circulației sanguine și restabilirea comunicării intercelulare.