Bărbaţii nu sunt prea inspiraţi când vine vorba de alegerea unui cadou, mai ales dacă este oferit cu ocazia mărţișorului. De aceea noi te ajutăm să ajungi la inima fiecărei native din cele doisprezece zodii printr-o atenţie personalizată de rune.

 

BERBEC 21.03 – 20.04 TAUR 21.04-21.05
Femeile născute sub acest semn zodiacal apreciază lucrurile de firmă și inovaţiile în domeniul tehnologiei. Pentru ele importantă este valoarea cadoului, de aceea este indicat să lași eticheta cu preţul.  Iubitele tăuroaice nu mizează prea mult pe mărţișor. Ce contează cu adevărat pentru ele e cina pe care i-o vei ofe­ri, mai ales dacă este pregătită de tine. În plus, dă-i de înţeles că o așteaptă o noapte fier­binte. 
   
GEMENI 22.05-21.06 RAC 22.06-22.07
Pentru gemene nu trebuie să cheltuiești su­me fabuloase. Ceea ce le interesează este să fie ceva practic. Surprinde-o printr-un cadou ori­gi­­nal, precum o lenje­rie intimă sau o bijuterie fină personalizată. Racelor le plac măr­ţișoarele cu conotaţii ma­terne și traditionale. Cea mai bună idee e să-i oferi un obiect sau bijuterie vintage. La fel de apreciat este și un breloc sau o ramă foto cu o poză a voastră.
   
LEU 23.07-22.08 FECIOARA 23.08-21.09
Leoaicele sunt persoane narcisiste, ima­ginea personală fiind pusă la mare cinste. Ai grijă să nu i-o ciobești cu mărţișorul tău. Indicat este ceva strălucitor, precum o bijuterie din aur, eventual și cu o piatră preţioasă. Nu contează ce măr­ţișor îi iei, important e modul în care i-l prezinţi. Ai grijă ca șnu­rul tradiţional să fie bine legat, funda să fie perfect făcută și să nu pre­zinte nici un fel de defecte. Nu uita de florile preferate!
   
BALANTA 22.09-22.10 SCORPION 23.10-21.11
Pentru nativele acestei zodii un mărţișor trebuie să conţină în mod obligatoriu cutia cu bomboane de ciocolată. Nu omite să fie dietetice și fără conservanţi întrucât balanţele ţin foarte mult la siluetă și sănătate. Femeile scorpion nu pot fi încântate decât cu mărţișoare de valoa­re. Dacă nu îţi permiţi să îi cumperi unul de aur, asigură-te măcar că este ceva care poate fi găsit greu. Niciodată nu vei da greș cu un parfum! 
   
SAGETATOR 22.11-20.12 CAPRICORN 21.12-19.01
Doamnele și dom­ni­șoarele săgetătoare doresc ceva de bun gust și, de ce nu, poate un mărţișor tradiţional. Nu te complica să-i oferi ­flori, nu le vor aprecia la nivelul la care te aștepţi. Mai degrabă un articol sportiv sau casnic. Eleganţă, semi-tra­­­diţionalism și bun gust trebuie să denote mărţișorul ales pentru o nativă în capricorn. Extrem de apreciat va fi un cadou de tipul business, precum o geantă diplomat din piele sau o broșă din aur.
   
VARSATOR 20.01-18.02 PESTI 19.02-20.03
Originalitatea măr­ţișo­rului tău va ajunge direct la sufletul ­unei văr­­sătoare. Pentru ele nu contează preţul aten­ţiei, ci mai de grabă bu­nul gust. Altfel spus, vei scăpa ieftin cu un cadou colorat bizar și flori de sezon. Nativelor zodiei le pla­ce să primească da­ruri romantice. O cutie de valori, o bijuterie per­sonalizată sau un set de aromaterapie e suficient. Nu uita de o mică feli­citare în care să așterni câteva gânduri și versuri de dragoste.

Echipa Jurnalului de Ilfov urează tuturor doamnelor și domnișoarelor O primăvară cu multe bucurii,
zâmbete și împliniri!